2 Aralık 2015 Çarşamba

İSTANBUL YURT DIŞI BASININDA ETKİLEYİCİ BİR HABER İLE YER ALDI ..


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



İSTANBUL YURT DIŞI BASININDA ETKİLEYİCİ BİR HABER İLE YER ALDI

İngiltere’nin iş, kongre ve turizm dünyasına yönelik en önemli yayınlarından biri olan ve 98.766 tiraj ve dijital ortamda aylık 27.000 ziyaretçi sayısına sahip Business Destinations dergisi, son sayısının kapağında İstanbul’a yer verdi. Kapakta ayrıca İstanbul’un sahip olduğu etkileyici konumu itibariyle diğer bağlantı merkezi şehirlere kıyasla elinde bulundurduğu avantaja vurgu yapıldı.
Derginin ilk sayfalarında kısa bir giriş yapılan haberin detaylarına, gösterişli fotoğraflar eşliğinde ve “Dünyanın Buluştuğu Yer” haber başlığı altında iç sayfalarda geniş olarak yer verildi. Editör Aaron Fronda tarafından kaleme alınan haberde bilhassa İstanbul’un bulunduğu coğrafi konum itibariyle önemi ve iş dünyası açısından yatırımcılara yönelik güçlü bir çekim merkezi olduğu vurgulandı. Yeni ve teknolojik gelişmelerden de söz edilen haberde, İstanbul’un tarihi ve kültürel mekânları “İstanbul City Sights” başlığıyla ayrıca tanıtıldı.

Haberin son sayfalarında ise “İstanbul City Diary” ile İstanbul’da gerçekleşecek olan yakın tarihli etkinlik bilgilerine detaylı olarak değinildi.
Her yıl “Business Destinations Travel Awards” kapsamında çeşitli kategorilerde ödül veren dergi, 2015 yılında “Avrupa’nın En İyi M.I.C.E. Destinasyonu” olarak İstanbul’u seçmişti. İstanbul’un bu yıl ki rakipleri arasında Londra, Amsterdam ve Cenevre bulunuyordu. ICVB-İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun başarılı girişimleri ile yürütülen adaylık sürecinden sonra kazananın belirlenmesi ile dergide geniş çaplı İstanbul haberine yer verildi. Bu sayede İstanbul’un hem kararsız yatırımcılar için güvenle tercih edilebilecek bir destinasyon olduğu, hem de sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginlikler ile ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunduğu bir kez daha hedeflenen kitlelere duyurulmuş oldu.
Derginin web adresi ve haberin detayları için :
http://www.businessdestinations.com/magazine/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder