13 Mart 2017 Pazartesi

Radisson Blu Hotel Kayseri’den, “En Güzel Yıllara” %10 İndirim Fırsatı..

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Radisson Blu Hotel Kayseri’den,
“En Güzel Yıllara” %10 İndirim Fırsatı

Kayseri’nin gözde mekanı
Radisson Blu Hotel Kayseri, 55 yaş üzeri misafirlerini de unutmadı.
Otel, en güzel yıllarını yaşayan 55 yaş ve üstü misafirlerine %10 indirim fırsatının yanında Sağlık Kulübü kullanımı, açık büfe kahvaltı ve yüksek hızlı Wi-Fi bağlantısını da ücretsiz olarak misafirlerine sunmaktadır. Ayrıca kampanyadan yararlanan misafirlere tüm ekstralarından da %20 indirim imkanı verilmektedir.
Kayseri’nin en yeni 5 yıldızlı olan Radisson Blu Hotel Kayseri,  mimarisi, konforlu ve normalden geniş odaları ve yüksek kaliteli hizmetiyle, Avrupa başkentlerinin yüksek standartlarını misafirlerine sunmaktadır.
Kayseri’nin en yüksek binası da olan otelin en üst katındaki Roof Restaurant ve Roof Lounge Erciyes’in nefes kesen manzarasının yanında Dünya, Türk ve Kayseri mutfaklarının muhteşem lezzetlerini de misafirlerine sunmaktadır. Özellikle et yemekleri ve yerel tadlarda iddialı olan Radisson Blu Hotel, Kayseri mutfağı, PatiSera bölümünde sunduğu tatlı ve pastalarda da aynı iddiayı sürdürüyor. İki bölümden oluşan PatiSera misafirlerine hem içerde hem de dışarıdaki tamamı camdan yapılmış Kış Bahçesi’nde  oturma seçeneklerini de sunmaktadır. Otelin ikinci kış bahçesi ise yaklaşık 200 çeşidin sunulduğu açık büfe kahvaltı salonunda bulunmakta olup,  misafirlerine keyifli anlar yaşatmaktadır.

Hem Erciyes’e hem de Kapadokya’ya yakınlığıyla, 55 yaş üstü misafirlere en güzel yıllarını daha keyifli yaşama fırsatı sunan Radisson Blu Hotel Kayseri’nin %10’luk indirim fırsatını kaçırmayın.

Rezervasyon ve daha fazla bilgi için
(+90) 352 315 50 00 no’lu telefonu arayabilir,
info.kayseri@radissonblu.com adresine mail atabilir
veya www.radissonblu.com/en/hotel-kayseri Web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder