21 Mayıs 2017 Pazar

SEK ile Euroleague arasındaki sponsorluk sözleşmesi imzalandı...



HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Türkiye süt ürünleri sektörünün önde gelen markalarından SEK, Avrupa basketbolunun en önemli organizasyonlarından  THY Euroleague ile 3 yıllık resmi sponsorluğa imza attı.

SEK ile Euroleague arasındaki 3yıllık sponsorluk sözleşmesi, Elmadağ’daki Divan Otel’de yapılan basın toplantısında imzalandı. Toplantıya, Euroleague Başkanı ve CEO’su Jordi Bertomeu, Tat Gıda A.Ş. Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer ve Tat Gıda A.Ş. Pazarlama ve Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Refik Öner katıldı.
Basın toplantısında açılış konuşmasını yapan Tat Gıda Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer, “Buradaki enerjiyi görünce daha da heyecanlandım. Bu ortam ve enerji için teşekkür ederim. Çocukların gelişimi için süt çok önemli, basketbol da çok önemli. Burada 3 yıllık bir anlaşma yapıyoruz. Bu 3 yılı çok verimli geçirip devamında da bu desteği sürdürmek istiyoruz.


İmzalanan sözleşme ile Euroleague ailesinin yeni bir ortağının daha olduğunu vurgulayan Euroleague Başkanı ve CEO’su Jordi Bertomeu, Türkiye’de basketbol adına çok önemli işlere imza atılıyor. Bu sadece Türkiye için değil, tüm Avrupa için atılan önemli bir adım. Onlar sayesinde Euroleague’i büyütmeye devam edeceğiz dedi.Sezonun en önemli olayı olan Final Four, İstanbul’da olacak. Bu ortaklıktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.


 Ekibim 3 yıl boyunca ortaklığımız için elinden geleni yapacaktır. 8 ay süren, son derece heyecan verici müsabakalar oynanıyor. Dünyanın en iyi spor salonlarında düzenlenen, 200’ün üzerinde ülkede izlenen, televizyonda 5 bin saatten fazla yayın yapılan bir organizasyon oluyor. Birlikte çalışarak bu durumu başarılı kılmanın yollarını bulacağız. Sezonun en önemli olayı olan Final Four, İstanbul’da olacak. Önümüzdeki 3 Final Four’da SEK bizimle olacak. Bu gibi ortakların bizlere katılması çok önemli. Bu sayede etkinliğimizi daha da artıracağız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder