28 Ağustos 2017 Pazartesi

Lidya Grup, SING İstanbul 2017 Fuarı’na katılıyor


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Lidya Grup’un standı, SING İstanbul 2017’de buluşma noktası olacak

19.Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri SING İstanbul 2017 Fuarı, 4-8 Ekim tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenleniyor. Fuarda, dijital baskı teknolojisi, tekstil baskı ve serigrafi teknolojisi, sing teknolojisi, outdoor medya pazarlama, 3 boyutlu baskı gibi geniş bir ürün yelpazesini görme imkanı sunuluyor.
Baskı sektörün lideri Lidya Grup, geçmiş yıllarda olduğu gibi dijital baskı sektöründe dünyanın en son teknolojisine sahip olan makinelerini, fuardaki standında sergiliyor. Teknolojisiyle baskı sektörünün dünya devleri arasında yer alan Xerox, Epson ve EFİ markalarının Türkiye distribütörü olan Lidya Grup, fuarın buluşma noktası olarak, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı haline geliyor.

Lidya Grup’un katıldığı fuarlardaki stantlarının daima teknoloji şölenine dönüştüğünü kaydeden Lidya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Öz, şunları söyledi:
“Geçmiş yıllarda, ileri teknolojideki makineleri, sadece uluslararası fuarlarda görerek, inceleme fırsatı yakalanabiliyordu. Lidya Grup ile birlikte, bu süreç değişti. Sektörümüzde, dünyanın en ileri teknolojisine sahip olan makinelerini standımızda bulunduruyoruz. Dijital baskı sektörünün en star makinelerini, herkesin görmesi ve deneyimlemesi için standımızda sergiliyoruz” dedi. SING İstanbul 2017 fuarının olduğu tarihlerde, aynı anda diğer bölümde Printtek 2017 fuarının yapılmasının da sektöre sinerji katacağını anlatan Bekir Öz, Lidya Grup standındaki geniş makine parkurunu görmek için Printtek fuarına gelenlerin de stantlarına uğrayacağını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder