30 Ocak 2018 Salı

JOLLY TUR, ERKEN REZERVASYONDA YÜZDE 70’LİK BÜYÜME YAKALADI..

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



JOLLY TUR, ERKEN REZERVASYONDA ULAŞTIĞI YÜZDE 70’LİK BÜYÜME İLE 2018 HEDEFLERİNE ULAŞACAĞI HABERİNİ ERKENDEN ALDI
- Jolly Tur, EMITT’in henüz ilk saatlerinde bile bir kez daha en dikkat çeken ve ziyaret edilen turizm şirketi olurken, fuar sırasında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, erken rezervasyonda yüzde 70’lik yükseliş hacmine ulaştıklarını belirterek, “Sektör ortalamasının çok daha üzerinde bir büyümeye ulaştık. Daha da önemlisi bu rakam,  2018 için belirlediğimiz yüzde 50’lik büyümeye de erişeceğimizi gösteriyor” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Figen Erkan ise tüm departmanlarda yakalanılan büyük rezervasyon artışını vurgulayarak “Gerek yurtiçi gerek Kıbrıs ve yurtdışı rezervasyonlarında ciddi bir yükseliş söz konusu” diye konuştu


Yenilikçi ve yüzde 100 müşteri memnuniyetine odaklanan yapısıyla sektörün liderlerinden Jolly Tur, EMITT Fuarı’nın henüz ilk saatlerinde bile en çok dikkat çeken ve ziyaret edilen turizm şirketi olurken, fuarın ilk günü düzenlenen basın toplantısı erken rezervasyonda ulaşılan büyük başarıyı da ortaya çıkardı. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar ve Yönetim Kurulu Üyesi - Genel Müdür Figen Erkan’ın ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısında Jolly Tur’un erken rezervasyon döneminde ulaştığı başarıya dikkat çekilirken, sektörün 2018 performansı hakkında da değerlendirmelere yer verildi.

YERLİ TURİST İÇİN OLDUĞU KADAR YABANCI TURİST İÇİN DE İYİ BİR YIL
Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, 20 Kasım 2017 tarihinde başlattıkları erken rezervasyon dönemine ilişkin istatistiklerin, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 70’lik artışı ortaya koyduğuna dikkat çekti. Büyüme hacmindeki bu yüksek ritmi, “Sektör ortalamasının çok daha üzerinde bir büyümeye ulaştık. Daha da önemlisi bu rakam,  2018 için belirlediğimiz yüzde 50’lik büyüme hacmine de erişeceğimizi gösteriyor” sözleriyle değerlendiren Mete Vardar, şöyle konuştu:

“Rezervasyonlarımız ve yurtdışında katıldığımız prestijli fuarlardan edindiğimiz gözlemlerimiz 2018’in yerli turist için olduğu kadar yabancı turist açısından da oldukça iyi bir yıl olarak geçeceğini gösteriyor. Bu yıl İngiltere başta olmak üzere Avrupa ve Rusya’nın yanı sıra yeni pazarlar olan Çin ve Hindistan’dan da büyük bir ilgi olacağını düşünüyoruz. Bu açıdan yerli misafirin uygun fiyattan istediği destinasyonda yer bulabilmesi için erken rezervasyon fırsatlarını değerlendirmesi çok mühim. Sektör genelinde yüzde 20 seviyelerinde bir fiyat artışı olduğunu da belirtmek gerekiyor. Bu noktada biz Jolly Tur olarak pazardaki 31 yıllık tecrübemiz ile tüketicilerin tercihlerine, hayallerine hitap eden yenilikçi ve avantajlı tatil paketleri geliştirdik. Tüm Türkiye’de anlaşmalı olduğumuz yüzlerce otel ile geniş bir ağa sahip olmamız sayesinde sektör genelindeki fiyat artışlarından minimum etkilenerek misafirlerimize ekonomik paketler oluşturduk. Bu da erken rezervasyon dönemine hızlı bir başlangıç yapmamızı sağladı.”

ERKEN REZERVASYON İNDİRİMİNE YENİ AVANTAJLARI DA EKLEDİ
Jolly Tur Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Figen Erkan ise Jolly Tur’un erken rezervasyon satışlarında tüm departmanlar bazında büyük bir başarı yakalandığının altını çizerek, “Gerek yurtiçi gerek yurtdışı ve gerekse de Kıbrıs’a yönelik rezervasyonlarda ciddi bir yükseliş söz konusu” dedi. Erken rezervasyon döneminde sağladıkları büyük indirim avantajına farklı avantajlar da eklediklerine işaret eden Figen Erkan, “Erken rezervasyon dönemine özel yüzde 50 ile başladığımız, şu anda yüzde 45’e ulaşan indirimlerle devam ettiğimiz tatil paketlerimize pek çok avantaj daha ekledik. Bunlardan biri, Bonus Card’lılara özel kampanyamız. Bu kampanya ile misafirlerimize ekstra yüzde 5 indirim fırsatını da sunuyoruz” diye konuştu.
Erken rezervasyon döneminde ulaşılan başarıdaki önemli unsurlardan biri olarak Jolly Tur’un bu dönemin sağladığı avantajları misafirlerine çok iyi anlatmasını gösteren Figen Erkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Öyle ki, rezervasyonlarımızın ortaya koyduğu istatistikler artık, yüzde 50’ye ulaşan indirimlerden yararlanan misafirlerimizin ikinci büyük tatil planlamasını da gündeme aldıklarını gösteriyor. Bu noktada küçük bedellerle satın alınabilecek Seyahat İptal Güvence Paketi’nin misafirlerimizin 72 saat öncesinden bildirilmesi durumunda ‘Ya planlarım değişirse’ kaygısına son vermesi de önemli unsurlardan oldu. Ayrıca, iki yıldır uyguladığımız Fiyat Farkı İade Garantisi’nin de erken rezervasyon dönemi için önemli avantaj sağladığını belirtmek gerekiyor.”
Ancak, erken rezervasyon döneminin sağladığı büyük fırsatlardan yararlanmak için artık son dönemler olduğuna dikkat çeken Figen Erkan, “Şu anda yüzde 45’e varan indirimler söz konusu.  Tatil planlayanlar bu fırsattan mutlaka yararlanmalı. Aksi takdirde seçim yelpazeleri daralacağı gibi, fiyat avantajlarını da kaybedecekler” dedi.
Figen Erkan, erken rezervasyon döneminde en çok talep gören bölgeler hakkında da bilgi verdi. Kıbrıs’ın yanı sıra yurtiçinde Kemer, Belek, Bodrum ve Kuşadası’nı en gözde bölgeler olarak nitelendiren Figen Erkan, yurtdışındaki en büyük ilgi gören ülkeleri ise İtalya, İspanya ve Balkanlar olarak bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder