12 Haziran 2018 Salı

RadissonBlu Hotel &Spa Istanbul Tuzla’dan Global Wellness Day’e Tam Destek!

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



RadissonBlu Hotel &Spa Istanbul Tuzla’dan Global Wellness Day’e Tam Destek!

İstanbul Tuzla'da  ile çevrili bir alan üzerine kurulu RadissonBlu Hotel & Spa Istanbul Tuzla 09 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen birbirinden güzel aktiviteler ile Global Wellness Day’e tam destek verdi.

“Birgün, tüm yaşamınızı değiştirebilir!”mottosuyla öne çıkan ve yaşamı daha iyiye kılma misyonuyla 2012 yılında Türkiye’de yaratılan GLOBAL WELLNESS DAY, artık Dünya’nın 7 kıtası ve 100 ülkesinde, her yıl Haziran’ın 2. Cumartesi kutlanan özel bir gün!Bu özel günde Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla’da yaklaşık 100 kişinin katılımıyla gerçekleşen Global Wellness Day etkinlikleri misafirlere unutulmaz anlar yaşattı. Müzik Eşliğinde Vücut İçindeki Dengeyi Keşfetme, Zumba, Yoga, Pilatesve Aqua Gym gibi aktivitelere katılan misafirler unutulmaz bir güne imza attı.

Aktivitelerin yanı sıra sağlıklı atıştırmalıklar, detox suları, egzotik meyvei kramları ve smoothie workshop köşelerinin yeraldığı etkinlik alanında katılımcılar DJ performansı eşliğinde de eğlenmeye devam ettiler. Günboyu etkinliklere katılan katılımcılar çektikleri birbirinden güzel fotoğraflar ile yarışmaya katılarak konaklama, masaj, havuz girişi gibi farklı hediyeler kazanmanın tadını çıkardılar.

Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla, İstanbul Anadolu yakasının gelişen bölgesi Tuzla'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda bulunmaktadır. İstanbul şehir merkezinin karmaşasından uzak, sakin ve huzurlu bir otel deneyimi sunan otel; aileler, grup konaklamaları, romantik hafta sonları için idealdir. Birbirinden şık 254 odası, 3300 metrekarelik alana konumlanmış toplantı salonları, 4000 metrekarelik lüks Elysia Spa merkezi, damağınıza uygun değişik tatlar sunan restoran ve barları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirler için hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder