13 Temmuz 2018 Cuma

Uyumsoft Türkiye’nin inovasyon liderleri arasına girdi...


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Uyumsoft yatırımlarına hız verdi,
Türkiye’nin inovasyon liderleri arasına girdi

Türkiye tarihinde derin izler 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından iki yıl geçti.
Geçtiğimiz iki yılı değerlendiren Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Başkanı Mehmet Önder, firma olarak daha çok çalışıp yatırımlara hız verdiklerini, ileri teknoloji konularına odaklanarak yıllık gelirin %43’nü ar-ge faaliyetlerine ayırdıklarını ve geçtiğimiz yıl Türkiye’nin inovasyon liderleri arasına girdiklerini açıkladı.

Kahramanlık destanı yazdık

Hain darbe girişimi sırasında, Millet olarak meydanlara inerek kahramanlık destanı yazdıklarını anlatan Mehmet Önder, şunları söyledi:
“15 Temmuz hain darbe girişiminde, şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. Gazilerimize, geçmiş olsun diyoruz. Millet olarak, hain darbe girişimde tankların karşısına geçerek, dimdik ayakta durduk ve her zaman dimdik ayakta durmaya hazırız. Hain darbe girişiminin ertesi günü ve devam eden günlerde kaosortamına izin vermeyerek, hiçbir şey olmamış gibi işlerimize ve hayatımıza döndük. Uyumsoft olarak o tarihte bize düşen milli görev, güçlü Türkiye için, daha çok çalışmaktı. Darbe girişiminin hemen ardından kampanya düzenleyerek, ERP lisans ücretlerimizi sıfırlayıp, ülkemiz işletmelerini destekledik. Uyumsoft ekosistemi olarak, ülkemizin geleceğine güveniyoruz. Çalışanlarımız ve ekosistemimizde yer alan iş ve çözüm ortaklarımız ile “Yeni Türkiye” için daha çok çalışarak, yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Ülkemizin her alandaki verisi, değerlidir ve kıymetlidir

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, ülkemizin askeri, siyasi, ekonomik, toplumsal, iş dünyası gibi her alandaki verilerinin çok değerli ve kıymetli olduğu bir kez daha ülkemizin gündemine geldi.
Ülkemizin her alandaki verisinin, yerli ve milli kurumlar tarafından yönetilme sürecinin geçtiğimiz son iki yılda hız kazandığını ifade eden Mehmet Önder, şunları kaydetti:
“Ülkemizin her alandaki verisinin stratejik bir öneme sahip olduğu, resmi makamlar, sektörler, firmalar, sivil toplum örgütleri ve bireyler tarafından anlaşılmıştır. Milli ve yerli olma hassasiyeti artarak, bu alandaki çalışmalar hız kazanmıştır. Son iki yılda ortak toplantılar yapılarak, fikirler ve projeler değerlendirilmeye başlanmıştır. Önümüzdeki yıllarda, bu çalışmaların, ürünlere ve hizmetlere dönüşmüş sonuçlarını almaya başlayacağız. Uyumsoft olarak biz de, ülkemizin enformatik dönüşümüne katkı sağlamak için yapılanmamızı ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin yerli ve milli yazılım firmalarından birisi olarak, gerek iş ve çözüm ortaklarımız, gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerek üniversite- sanayi işbirliği kapsamında birçok çalışmayı eş zamanlı yürütmekteyiz” diye konuştu.

Uyumsoft, İnovaLİG 2017’nin şampiyonları arasına girdi

21.’nci yılında Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Tic. A.Ş., İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Bakü’deki 6 ofisi, yetenekli ve yenilikler peşinden koşan 200’ü aşkın çalışanı, ekosisteminde yer alan 250’yi geçen iş ve çözüm ortağı ile 6 binin üzerindeki yerli ve uluslararası müşterilerine yazılım ve danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.
500’ün üzerinde ERP projesini yapan ve yazılımlarını 10’un üzerindeki ülkeye ihraç etmekte olan Uyumsoft, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde pazara sunduğu bulut ürünü EkoTicari ve EkoHR ile bir dünya markası olarak 4 kıtaya yayılmayı planlıyor.
Yüzde 100 yerli bir yazılım firması olan Uyumsoft’un ürün ailesi arasında; ERP (cloud, bulut, mobil); iDönüşüm (e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Defter) uygulamaları, EkoTicari ürün ailesi ve 30’un üzerinde kamu projesi yer alıyor.
Türkiye’nin İnovasyon Liderleri arasına girerek başarını taçlandıran Uyumsoft, İnovaLİG 2017’nin şampiyonları arasına girdi. Uyumsoft Başkanı Mehmet Önder, TİM tarafından düzenlenen İnovalig 2017 ödülleri töreninde, ‘Uyumsoftİnovasyon Döngüsü 3’lük Ödülünü’, diğer ödül alan firmalarla birlikte o tarihte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’den aldı. Aynı zamanda geçtiğimiz yıl, HAVELSAN’ın en iyi ERP tedarik sağlayıcısı ve BTK onaylı  Datacenter sağlayıcısı oldu.
İleri teknoloji konularına odaklanarak yıllık gelirinin %43’nü ar-ge faaliyetlerine ayıran Uyumsoft, iş yazılımları kadar, ülke güvenliğini ilgilendiren savunma sanayi yazılımlarına da yönelmiştir ve bu projeleri ekosisteminde yer alan iş ve çözüm ortakları ile birlikte geliştirmeyi hedeflemektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder