2 Temmuz 2019 Salı

Işıldıyan yıldız Haydarpaşa Numune Hastanesi....

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Haydarpaşa Numune Hastanesi’nin efsane doktorlarına teşekkür ederim

İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin efsane doktorlarının, gecelerini gündüzlerine katarak gösterdikleri fedakarlıklar, tüm takdirlerin üzerindedir. Doktorluk, bir meslekten ötedir aslında. Hayatlarının en zor anlarını yaşayan hasta insanları, sağlığına kavuşturmaya adanmış kutsal bir görev doktorluk. 

Şubat 2019 tarihinden itibaren, ciddi hastalıklar geçirmekte olan ve Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında uzun dönem tedavi gören teyzem H.A. için, her gün hastaneye gidiyoruz. Bu dönem içinde doktorlarımızın ne kadar çalışkan olduklarını, işlerini fedakarlıkla yaptıklarını ve hasta yakınları olan bizlere şefkatle yaklaştıklarını yakından yaşıyoruz. İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Aytekin Kaymakcı hocamıza hastalarıyla yakından ilgilendiği ve hastalarını sağlığa kavuşturmak için gösterdiği fedakarlık ve tüm hastane ekibiyle birlikte yaptıkları özverili çalışmaları için en derin şükranlarımızı ve saygılarımızı iletiyorum. 

Teyzem, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Mart ayında yattı. 22 Nisan tarihinde kalp krizi geçirdikten sonra, hastanemizin yoğun bakımında 3 hafta yatarken, doktorumuz Songül hocamız ve tüm yoğun bakım ekibi teyzemi iyileştirmek için ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Teyzem, sonrasında İç Hastalıkları Doktorumuz Prof.Dr.Refik Demirtunç ve ekibinin hastası oldu. Refik hocamız ve ekibi, teyzem ile çok ilgilendiler, Refik hocamızın hakkını asla ödeyemeyeceğiz. Teyzem, hastanede yatarken 15 Haziran tarihinde yeniden sorunlar yaşadı ve hastanemizin yoğun bakımında yeniden 2 hafta tedavi görürken, yoğun bakım doktorumuz Emrah Şenol hocamız ve tüm yoğun bakım ekibi ellerinden geleni yaptılar. Nefroloji doktorumuz Bülent Demirelli başta olmak üzere, hastanemizin kalp, göğüs gibi tüm branşlardaki doktorlarımız büyük fedakarlık ile teyzemi ve tüm hastalarını iyileştirmek için çok çalışıyorlar. Teyzem, dün itibariyle,yoğun bakımdan çıkarak, doktorumuz Prof. Dr. Refik Demirtunç hocamızın servisine yeniden geçti. Refik hocamız gibi bir doktor, dünyada bulunmaz. Allah, Refik hocamızdan razı olsun.
Çocuklarını doktorluk mesleğine yetiştiren tüm anne ve babalara çok minnettarız. İyiki doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız var. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz”.

Gönül Yıldırım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder