15 Şubat 2021 Pazartesi

Divan’dan Çocuklara Neşeli Makarnalar Partisi...



HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Divan’dan Çocuklara Neşeli Makarnalar Partisi 

Divan İstanbul Studio Modern, çocukları online düzenlenecek “Neşeli Makarnalar Partisi” etkinliğinde Yazar Hande Ertem Ergün ile buluşturuyor.  Ergün’ün çocuklara kitap okuyacağı etkinlik 20 Şubat 2021 Cumartesi günü saat 11.00-12.00 ve 15.00- 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinliğe özel hazırlanan paketler miniklerin evlerine teslim edilecek. 

Divan İstanbul Studio Modern, çocukları hikayelerini severek okudukları Yazar Hande Ertem Ergün ile Neşeli Makarnalar Partisi etkinliğinde bir araya getiriyor. 20 Şubat 2021 Cumartesi günü iki ayrı saat aralığında düzenlenecek online etkinlikte Ergün, sevilen kitaplarından Neşeli Makarnalar’ı çocuklara okuyacak ve ardından sürprizli atölye çalışmasını miniklerle birlikte gerçekleştirecek. 

Yazar Hande Ertem Ergün imzalı Neşeli Makarnalar kitabı, Neşeli Makarnalar not defteri, renkli keçeli kalem ve etkinliğin sürpriz hediyesinin yanı sıra Şef Erkan Özdemir’in ev yapımı makarnasından oluşan miniklere özel olarak hazırlanan paketler, katılımcı çocukların adreslerine gönderilecek. Sınırlı sayıda kontenjana sahip etkinlikte minikleri keyifli bir gün bekliyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder