8 Kasım 2022 Salı

Bu Belediye Başkanı Adayı, Hiç Bildiğiniz Gibi Değil, O Bir Çizgi Karakter.

 

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Başkan Nokta, yerel seçimler için projelerini anlatmaya başladı 

Genel seçimlerin ülke gündeminde olduğu bugünlerde, yerel seçimlere şimdiden hazırlanan bir belediye başkanı aday adayı var. Ancak bu belediye başkanı adayı, daha önce bildikleriniz gibi değil. Çünkü bu başkan bir çizgi karakter ve bu çizgi karakterin ismi “Başkan Nokta”.

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesinden Gölbaşı Bağımsız Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayacak olan Başkan Nokta, tv.golbasi isimli instagram hesabından ilçeyle ilgili projelerini anlatmaya başladı. 

Başkan Nokta’nın, planladığı kültür sanat etkinliklerini, istihdam gibi projelerini açıkladığı tv.golbasi hesabında, sıkı takipçileri bunuluyor. Başkan Nokta, seçime girebilir mi bilinmez, ancak 21.’ci yüzyıl birçok alanda olduğu gibi yerel seçimlerde de ezberlerimizi bozacak gibi gözüküyor.

Başkan Nokta’nın açıkladığı projelerden birkaçı şunlardır: 

1-Gölbaşı, e-Ticaretin merkezlerinden birisi olacak. Belediye bünyesinde e-Ticaret birimi oluşturup, bütün Gölbaşı’lıların bu büyük e-Ticaret pazarından pay almasını sağlayacağız.

2-Kuru meyve sebze markası oluşturacağız. Belediyemiz bünyesinde kuracağımız şirkette, Meyve & Sebze kurutma tesisi kurulacaktır. Kuru gıda üzerine bir marka oluşturarak, çiftçimizin emeğinin karşılığını almasını sağlayacağız. 

3-Yeni iş sahaları yaratarak, işsizliğin, yoksulluğun olmadığı bir refah ortamı oluşturacağız. 

4-Gözlem evi kurarak, öğrencilerimizin bilime olan ilgilerini artıracağız. Yıllar sonra, Nobel ödülünü, neden Gölbaşılı bir komşumuzun çocuğu almasın? Öğrencilerimize bu ufku kazandıracak, öğrencilerimizde bu özgüveni yaratacak birçok projemiz olacaktır. 

5-Zorbing Sporu Projesini hayata geçireceğiz. Türkiye’de bir ilk olarak, Zorbing Adrenalin sporunun ilçemizde yapılmasını sağlayacağız. 

6-Olta Balıkçılığı Turizmi projesini hayata geçireceğiz. Geniş katılımlı, ulusal ve uluslararası olta balıkçılığı turnuvalarının Gölbaşında yapılmasını sağlayacağız. 

7-Fen ve Deney Çiftliği Projesini hayata geçireceğiz. Fizik, Kimya, Biyoloji deneylerinin yapıldığı, en son bilimsel gelişmelerin paylaşıldığı, Kamp Alanı oluşturacağız. 

8-Güneş Enerjisi Santrali Projesini hayata geçireceğiz. Tarıma elverişsiz arazilerde kuracağımız santral gelirleri ile her bir hanenin aylık elektrik giderlerine destek olarak yansıtacağız. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder