16 Eylül 2024 Pazartesi

Kariyerinizi alanının en başarılı yöneticileri ile planlayın


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Kariyerinizi alanının en başarılı yöneticileri ile planlayın

Gıda sektörünün en geniş kapsamlı etkinliklerinden olan Güvenilir Ürün Zirvesi 3. Kez tüm sektör paydaşlarını bir araya getirecek. 8 Ekim’de gerçekleştirilecek zirve kapsamında yapılacak Kariyer Toplantıları’nda ise kariyerine yön vermek isteyenlere bulunmaz fırsatlar var.

Güvenilir Ürün Platformu tarafından gıda ve tarım sektörünün uzman STK’ları, kurumları ve Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında gerçekleştirilen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future ödül töreni’nin üçüncüsü 8 Ekim’de Crowne Plaza İstanbul Florya’da gerçekleştirilecek. Zirve kapsamında düzenlenecek eş zamanlı etkinliklerden Kariyer Toplantıları’nda ise kariyerine yön vermek isteyenler alanlarının en başarılı yöneticileri ile bir araya gelecek ve birebir sohbet etme fırsatı bulacak.

Güvenilir Ürün Platformu, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Beykoz Üniversitesi paydaşlığında düzenlenecek Kariyer Toplantıları, başarılı iletişimci İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr.Ada Beyza Toksoy moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. 

Gastonometro Direktörü Maximilian Thomae, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Göymen, BEE'O Propolis Genel Müdürü Dr.Aslı Elif Tanuğur Samancı, Oğuz Gıda CEO'suEnes Örer ve Arya Kurucu Ortağı ve Sosyal Fabrika Kurucusu Münteha Adalı’nın konuşmacı olacağı toplantılar kontenjan dahilinde herkesin katılımına açık olacak. 

Yurtdışındaki üniversite öğrencileri için online izleme fırsatı sunulacak toplantılar 8 Ekim’de Crowne Plaza İstanbul Florya özel salonunda yapılacak. Toplantılara ücretsiz kayıt için www.guvenilirurunplatformu.com.tryi ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder