13 Aralık 2015 Pazar

BW PLUS The President Hotel’de, Karma Sergi Etkinliği başladı ..


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



BW PLUS The President Hotel’de,
Karma Sergi Etkinliği başladı

Tarihi Yarımada bölgesinde bulunan BW PLUS The President Hotel’de, Karma Sergi Etkinliği başladı. BW PLUS The President Hotel ile Ve-Saire Tasarım Galerisi işbirliğiyle, 10 ile 17 Aralık tarihleri arasında, Ayşe Birsen İlter, Canan Harmancı Demirel, Eda Şahan, Emel Gemici, Gülay Aytan, Hikmet Barutçugil, Orçun İlter, Saim Altuncu, Serap Derinkök ve Zehra Çobanlı’nın eserleri, Karma Sergi etkinliğinde görülebilir.



BW PLUS The President Hotel’de, 10 Aralık Perşembe günü açılışı gerçekleşen Karma Sergi etkinliğinde sanatseverlere; resim, seramik, çini, ebru, tezhip ve minyatürden oluşan özgün bir seçki sunulmaktadır.  Sergide, Ayşe Birsen İlter (Resim), Canan Harmancı Demirel (Minyatür), Eda Şahan (Tezhip), Emel Gemici (Çini), Gülay Aytan (Resim), Hikmet Barutçugil (Ebru), Orçun İlter (Seramik), Saim Altuncu (Resim), Serap Derinkök (Minyatür) ve Zehra Çobanlı (Seramik) eserleri sergilenmektedir. Sanatseverler, karma sergiyi 17 Aralık 2015 tarihine kadar ziyaret edebilir.

Karma Sergi ile birlikte; 11 Aralık Cuma günü Eda Şahan Tezhip Workshop’u,  14 Aralık Pazartesi günü Emel Gemici Workshop’u ve 15 Aralık Salı günü Canan Harmancı Demirel Workshop’u düzenlenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder