5 Mayıs 2016 Perşembe

Canovate Isı Pompalarına, ISK- Sodex 2016 fuarında yoğun ilgi gözleniyor ..

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




“Canovate Isı Pompaları” ile doğalgaz bağımlılığına son!

Canovate Isı Pompalarına,
ISK- Sodex 2016 fuarında yoğun ilgi gözleniyor

Toprak, su ve havadaki yenilenebilir enerjiyi kullanarak her türlü yapının ısıtmasını soğutmasını ve sıcak suyunu, fosil yakıt (kömür, Doğalgaz, mazot vs.) kullanmadan %80 bedava temin eden  “Canovate Isı Pompaları”,  4-7 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ISK-Sodex 2016 Fuarına yeni inovatif modelleri ile katıldı.
Bireysel anlamda, ısıtma ve soğutmada işletme giderlerini %80’lere varan oranda düşüren Canovate Isı Pompaları, emisyon salınımını da yok ederek, doğayı korumaktadır. Canovate Group’un bünyesindeki enerji şirketi tarafından yerli olarak üretilen ‘Isı Pompaları- Heat Pump’ın, doğalgaz enerji bağımlılığından kurtulmak, cari açığı düşürmek, karbon salınımını azaltmak, enerjiyi verimli kullanmak ve milyarlarca doların ülke dışına çıkmasını önlemek gibi katkıları olmaktadır.
Canovate Isı Pompaları, 7 Mayıs tarihine kadar devam edecek fuarda, 2. Hall C16 standında yerli ve yabancı ziyaretçilerine ağırlamaktadır. Kendisine özgü emsalsiz özellikleri ile endüstriyel ve konut tipi, hava-su-toprak kaynaklı ısı pompaları, Adyabatik soğutma, Doğal soğutma grupları ( Free Cooling Chiller ) ve hassas klimalar ( Crack üniteleri  ile fuar sırasında ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekmektedir.  

Canovate Isı Pompaları, yatırımını 1.8 yılda geriye ödemektedir

Isı Pompasında enerjinin %80’i; toprak, su veya havadan bedavaya elde edilmektedir. Bir endüstri tesisine veya konutlara ısı pompası yatırımı yapıldığında, yatırım kendisini 1.8 yılda geriye ödemektedir ve ardından enerji için harcanacak para büyük oranda azalmaktadır. Ülkemiz, doğalgaz bağımlılığından ve ithal gelen kontrolsüz cihazlarından, Canovate Isı Pompaları ile kurtulacaktır.  Nitekim, Almanya başta olmak üzere Avrupa’da satışı yasaklanan yüksek emisyon değerli ve verimsiz kombiler ise, Türkiye pazarına satılmaktadır. Avrupa ülkeleri ve Amerika’da, yoğun olarak ‘Isı Pompaları- Heat Pump’lar kullanılmaktadır.

Canovate Isı Pompaları, fuarda fark yaratmaktadır

Canovate Group fuar sırasında; Avrupa ve Türkiye’de eş zamanlı pazara sunulan +88 C, +95 C,+110 C derece çıkış suyu sıcaklı endüstriyel tip ısı pompası; -24 C çalışabilen ekonomizörlü hava kaynaklı ısı pompası; Free cooling yapabilen chiller grupları; Free cooling yapabilen CRAC üniteleri ve İndirek Adiabatik soğutma (50 kw,100 kw,200 kw,400 kw) ürünleriyle fark yaratmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder