5 Mayıs 2016 Perşembe

Danimarka Lillebaelt Academy’den Uyumsoft’a ziyaret...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Danimarka Lillebaelt Academy’den 
Uyumsoft’a ziyaret 

Danimarka Lillebaelt Academy’den Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri, 4 Mayıs 2016 tarihinde, yazılım ve danışmanlıkta ülkemizin lider firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ’yi ziyaret etti. Uyumsoft AŞ’nin, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknoparkındaki Merkez Binasını ziyaret eden Danimarkalı Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri, Türk yazılım sektörü ve teknoparklar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında, Uyumsoft AŞ Kıdemli Satış Yöneticisi Hakan Mete ve Uyumsoft AŞ Operasyon Yetkilisi Özlem İkiz, öğrencileri karşıladı; Hakan Mete sektöre dair eğitim semineri gerçekleştirdi. 

i-Dönüşüm ve Kurumsal Yazılımda lider firmayız 

Konuşmasında, gelişen ve büyüyen Türkiye ERP pazarında, yazılım ve teknoloji ihtiyacının yanı sıra, kalifiye insan kaynağı ihtiyacının da gün geçtikçe artış gösterdiğini anlatan Hakan Mete, şunları söyledi: 
“Uyumsoft olarak bizler, Türkiye’nin i-Dönüşüm konusundaki lideri firması ve Kurumsal Yazılım Teknolojileri konusundaki amiral gemisi olarak, pazara oldukça ciddi olarak nüfuz etmiş durumdayız. Bu rolümüzün bilincinde olarak, faaliyetlerini gün geçtikçe artırdığımız Uyumsoft Academy ile de, üniversite-özel sektör işbirliklerine devam ediyoruz. Medipol Üniversitesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz çalışma doğrultusunda, Danimarka – Lillebaelt Academy’den 24 Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerini, merkez binamızda ağırladık. Yazılım sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi verdik” diye konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder