27 Mayıs 2016 Cuma

Uyumsoft’tan, “İşinizi İnternete Taşıyın”

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Uyumsoft’tan,
“İşinizi İnternete Taşıyın” semineri düzenledi

Ülkemizin yazılım, danışmanlık ve i-Dönüşümde lider firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, 26 Mayıs 2016 tarihinde, “İşinizi İnternete Taşıyın” seminerini düzenledi.
Point Hotel Taksim’de gerçekleşen “Yeni nesil CloudERP ve Kurumsal İş Süreçlerinin Yönetimi” konulu seminerde; CloudERP, i-Dönüşüm, Yeni Nesil ÖKC, e-Fatura ve e-Arşiv ilişkisi gibi başlıklar, konunun uzmanları tarafından anlatıldı. Uyumsoft müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, Uyumsoft Pazarlama Koordinatörü Volkan Şahin ve Uyumsoft uzmanları, katılımcılardan gelen sorular hakkında bilgilendirdi.
Uyumsoft ERP Satış Koordinatörü Selçuk Alkaş Uyumsoft kurumsal ve webERP Bileşen Mimarisi hakkında; Uyumsoft Müşteri İlişkileri Yöneticisi Hakan Fidan WebERP genel özellikleri ve müşteri deneyimleri hakkında; Uyumsoft i-Dönüşüm Satış Koordinatörü A.Erhun Öçal  i-Dönüşümde Uyumsoft’un rolü ve yeni i-Dönüşüm hakkında; Uyumsoft Perakende Sektör Yöneticisi Özgür Kaçan Yeni nesil ödeme kaydedici cihaz ile e-Fatura, e-Arşiv ilişkisi hakkında; Uyumsoft ERP Kıdemli Satış Yöneticisi Hakan Mete Endüstri 4.0 hakkında bilgiler verdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder