30 Mayıs 2016 Pazartesi

Uyumsoft, Bursa’da MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme toplantısına katıldı...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Uyumsoft, Bursa’da
MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme toplantısına katıldı

Ülkemizin yazılım, danışmanlık ve i-Dönüşümde lider firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, 28 Mayıs 2016 tarihinde, Bursa’da MÜSİAD tarafından organize edilen 6.Bölgesel İş Geliştirme toplantısına katıldı. Eski Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ve milletvekilleri, Uyumsoft AŞ’nin standını ziyaret etti.
Uyumsoft Bursa Bölge Yöneticisi Yusuf Acıoğlu, Uyumsoft ekibinden Murat Özpamuk ve Esra Zahir, standı ziyaret eden protokole ve katılımcılara, Uyumsoft’un özel sektör ve kamudaki başarılarını anlattı. Uyumsoft CloudERP ve i-Dönüşüm (e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv) hakkında bilgi verdi.


Katılımcı ve ziyaretçi firmalar arasında işbirlikleri yapıldı

MÜSİAD Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu organizasyonuyla gerçekleştirilen 6.Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı, 1.Bölgede bulunan şubelerin üye firmalarının katılımıyla, 28 Mayıs 2016 tarihinde, Bursa Şubesi ev sahipliğinde Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlendi. “Sürekli Gelişim, Sürekli Başarı” sloganıyla düzenlenen Bölgesel İş Geliştirme toplantısında, Eski Sağlık Bakanı Dr. Mehmet

Müezzinoğlu ve protokol birer konuşma gerçekleştirdi.
MÜSİAD’ın bölgesel iş geliştirme toplantılarında, üyeler arası ticari ilişkilerin gelişmesi, üyelerin ticari hacimlerinin artması ve yeni iş bağlantılarının yapılması hedefleniyor.  MÜSİAD Sektör kurulları ve iş geliştirme komisyonu bünyesindeki 15 sektör kurulu aracılığıyla; ihracatın artırılması, yeni pazarlar bulunması, ülkemizin ekonomik ve ticari açıdan tanıtımı ve her bir sektörün sıkıntılarının giderilmesi, sektörün canlanması ve yeni istihdam alanlarının oluşturulması için çalışmalar devam ediyor.
Bursa’da yapılan 6.Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’nda, katılımcı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri ve iş bağlantıları fırsatı yakalandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder