19 Kasım 2018 Pazartesi

Radisson Hotel Group, yılbaşında farklı program seçenekleri sunuyor...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


RADISSON HOTEL GROUP YENİ YIL KUTLAMALARINIZ İÇİN BİRBİRİNDEN FARKLI SEÇENEKLER SUNUYOR!

Radisson Hotel Group, yılbaşında henüz ne yapacağına karar verememiş olanlar için birbirinden farklı program seçenekleri sunuyor.


Bu yılbaşında aileniz veya yakınlarınızla birlikte eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız Radisson Hotel Group’un sunduğu birbirinden farklı programlardan bir tanesini seçebilirsiniz.

İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Radisson Blu Bosphorus’da Et Cetera Restoran’ın muhteşem yemekleri ve DJ eşliğinde bir gece geçirebilir ya da isterseniz Pupa Terrace’da boğaz ve köprü manzarası ile Raten Prodüksiyon’un sunacağı eğlenceli bir geceyi tercih edebilirsiniz.

Radisson Blu Hotel, İstanbul Asia ise unutamayacağınız bir gece yaşayacağınızın garantisini veriyor. Yılbaşı Gala yemeği ziyafetini harika DJ performansı ile taçlandıran otel saat 19:30’dan itibaren 2019’u eğlence ile karşılamak isteyenleri bekliyor.

Klasik bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyenler için ise Radisson Blu Hotel İstanbul, Ataköy Şef Öner Çulfaz ve ekibinin hazırladığı geleneksel yılbaşı menüsü sunuyor. Hindiyi doğru soslarla marine edip, kestaneli pilav eşliğinde sunan Radisson Blu Hotel İstanbul, Ataköy hazırlakları yılbaşını menüsünü evinize de gönderiyor.

Radisson Blu Conference & Airport Hotel İstanbul ise Olivos Restaurant’da organize ettiği yılbaşı yemeğinin dışında konaklama içeren özel paketler ve sürprizler de sunuyor.

İstanbul’un koşuşturmasından çok da uzağa gitmeden kurtulmak isteyenler için Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul Tuzla ise bu yılbaşında mükemmel bir seçenek. Menüsünde bol çeşitli meze füzyon, körili zencefilli tavuk ile doldurulmuş çıtır baklava hamuru, yeşil elmagranita, taze baharatlarla marine edilmiş breeze hindi veya karamelize dana kaburga, chocolate nemesis gibi birbirinden çekici opsiyonlar sunarak misafirlere lezzetli bir ziyafet sunan Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul Tuzla’nın Elysia Spa’sı sayesinde de yeni yıla dinlenmiş olarak gireceksiniz.

2019’a yenilenmiş ve enerjik başlamak istiyorsanız Radisson Hotel Group’un sunduğu çeşitli programlar arasından kendinize en uygun olanı seçerek unutulmaz bir gece yaşayabilirsiniz. Gecenin en başından sonuna kadar size kusursuz bir gece yaşatacak olan Radisson Hotel Group’un farklı programlarını inceleyebilir ve 2018’e nasıl veda edeceğinize şimdiden karar verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder