23 Kasım 2018 Cuma

RemaxGo yeni yüzüyle Maltepe'de kapılarını açtı...

 HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



RemaxGo yeni yüzüyle Maltepe'de kapılarını açtı

Yirmi yılı aşkın süredir endüstriyel temizlik ürünleri sektöründe hizmet veren Arif Karaca, RemaxGo ile İstanbul’un yeni çekim noktalarından biri olan Maltepe’de, gayrimenkul sektörüne girdi. RemaxGo Broker’ı Arif Karaca, değer satışı modellerinin klasik emlakçılıktan çıkıp “Emlak Danışmanlığı” modeline dönüştüğü günümüz koşullarında hedeflerinin, “yatırımcılarını ve yeni bir yuva sahibi olmak isteyenleri mutlu etmek olarak” ifade etti.

Yoğun geçen araştırma döneminin ardından RemaxGo Ofisi’nin yeniden yapılanması sürecinde oluşan durumu fırsata çevirerek Remax’a katılan Arif Karaca, şunları söyledi:
“Emlak yatırımları, ülkemizin değişmez tasarruf ve yatırım değerleri arasındadır ve sektörde her zaman açık fırsatlar mevcuttur. Bizlerde, kısa vadede bünyemize sektörde deneyimli uzman danışmanlar katarak, potansiyelimizi 3 katına çıkarmayı hedefliyoruz. RemaxGo henüz 1 yaşında olmasına rağmen, kadrosunda birbirinden değerli yirmiyi aşkın profesyonel danışmanı bulunduruyor. Ekibimiz, Mazaya Ritim İstanbul’da bulunan yenilenen ofisimizde hizmetlerine devam edecektir” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder