20 Kasım 2016 Pazar

Efitaş İnşaat'ın tercihi, Uyumsoft webERP oldu...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Efitaş İnşaat'ın tercihi,
Uyumsoft webERP oldu


30 yılı aşkın süredir, anahtar teslimi sanayi inşaatı yapımı, konut inşaatı yapımı, villa inşaatı yapımı, çelik konstrüksiyon inşaatı yapımı, mevcut yapıların güçlendirilmesi, çevre düzenleme ve peyzaj tasarımları konularında faaliyet gösteren Efitaş İnşaat, kapsamlı bir araştırma süreci sonucunda, Uyumsoft webERP’de karar kıldı.

Esnek Yapı – Güncel Teknoloji

Efitaş İnşaat Genel Koordinatörü Cebrail Bulut, seçim süreciyle ilgili olarak şunları söyledi:  “İncelediğimiz pek çok ERP sistemi, genelde eski, uyarlaması – güncellemesi ve erişimi zor teknolojik altyapıları kullanıyorlardı. Uyumsoft webERP’nin, web tabanlı yapısı ile sisteme şantiyelerimizden kolayca erişilebilme imkanı ve gerektiğinde Efitaş İnşaat’a özel geliştirmelerin kolayca yapılabileceği bir altyapı sunması, tercihimizi etkileyen temel faktörler oldu” diye konuştu.

Uyumsoft, yazılım, danışmanlık, i-Dönüşüm ve e-Devlet projelerinin lider firmasıdır

Yazılım, danışmanlık, i-Dönüşüm ve e-Devlet projelerinin lider firması Uyumsoft Kurumsal İş Sistemleri ve ekosistemi; 20 yıldır ülkemizin yanı sıra, Avrupa ve Türki Cumhuriyetlerde başarılı projelere imza atıyor. 500’ün üzerinde Kurumsal İş Sistemleri (ERP, CRM, HRM, BI vd) projelerini hayata geçiren Uyumsoft, Türkiye’nin i-Dönüşüm Mimarı olarak e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-Bilet vd uygulamalarında 5.000’nin üzerindeki müşteriye lider entegratör firma olarak hizmet veriyor. Ekosistemindeki 150 iş ortağıyla birlikte, kamu ve özel sektördeki büyük projeleri hayata geçiren Uyumsoft, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu yetenek merkezidir. Uyum Akademi, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında, birçok üniversiteyle yüzlerce öğrenciye eğitim vererek istihdama katkı sağlarken, Start-Up projelerini desteklemektedir. Merkez Binası YTÜ Teknoparkında yer alan Uyumsoft’un, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Bakü’de ofisleri bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder