15 Nisan 2020 Çarşamba

Canovate Group, Amerika’da katıldığı iki fuarda yoğun talep gördü...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR





Ar-ge ve inovasyon odaklı global bir şirketler grubu olan yüzde 100 Türk markası Canovate Group, veri merkezi (data center) ve fiber optik sistemlerindeki teknolojisi ve uçtan uça ürün portföyü ile dünyanın 8 global markası arasında yer alıyor.
Canovate Group, Mart ayında, ABD’nin San Diego şehrinde yapılan OFC 2020 fuarı ve Houston şehrinde yapılan Datacenter Dynamics (Afcom) 2020 fuarlarına katılarak, her iki fuarda yoğun talep gördü. Canovate Group, son dönemlerde dünyanın en büyük IT ve Telekom pazarı olan Kuzey ve Latin Amerika pazarlarına yoğunlaşmıştı.

OFC 2020 fuarında, 25 ülkeden operatörler ve sistem entegratörleri ile görüşüldü

Kuzey ve Güney Amerika’nın en büyük fiber optik ve Telekom fuarı olan OFC 2020 fuarını değerlendiren Canovate Group CTO’su Kıvanç İlal, şunları söyledi:
“Kuzey ve Güney Amerika’nın en büyük fiber optik ve Telekom fuarı olan OFC 2020 fuarında yeni ürünlerimizi sergiledik. ABD’nin San Diego şehrinde yapılan OFC fuarı; ABD, Kanada ve Latin Amerika ülkelerinden önemli operatörleri ve sistem entegratörlerinden karar vericilerin üst düzeyde katılım yaptığı sektörünün en önemli fuarıdır. Katılımcıların yaklaşık %65’i Kuzey Amerika’dan, %25’i Latin Amerika’dan ve kalan kısmı da dünyanın farklı ülkelerinden geldi. Bu sene fuarın en önemli odak alanı 5G altyapıları ve bu alanda kullanılan yeni teknolojiler oldu. Canovate Group olark, 5G altyapısında kritik öneme sahip özel fiber optik dağıtım kutularını, 5G baz istasyonu güç kabinlerini ve yüksek kapasite Optik Dağıtım Çatılarını sergiledik. ABD’nin 2. büyük telekom operatörü olan Verizon firmasına 5G altyapı uygulamaları için özel tasarladığımız fiber dağıtım kutuları, yine Kanada’nın önemli operatörlerine tasarladığımız 5G baz istasyonu kabinleri, fuarda oldukça ilgi çekti. 3 gün süren fuar süresince, yaklaşık 25 farklı ülkeden operatör ve sistem entegratörü olan firmalarla, işbirliği imkanlarını görüştük” dedi.

Micro, mini ve mobil datacenter çözümleri yoğun ilgiyle karşılaştı

Amerika’da data center alanında önemli bir fuar olan Datacenter Dynamics (Afcom) 2020 hakkında bilgiler veren Canovate Group CTO’su Kıvanç İlal, konuşmasına şöyle devam etti:
“ABD pazarında Mart başında katıldığımız ikinci fuar ise, bölgenin en önemli datacenter fuarı olan Datacenter Dynamics (Afcom) 2020 oldu. Houston kentinde yapılan fuarda, Canovate olarak özellikle 5G yüksek bant genişlikli telekom altyapılarında merkez datacenter (veri merkezi) ile son kullanıcı arasında yaşanabilecek veri gecikmesi sorunlarını en aza indirmek için “Edge Computing” olarak adlandırılan son kullanıcıya yakın olarak konumlandırılan küçük datacenter’lar alanındaki çözümlerimizi sergiledik. Bu alanda, Canovate firmasının geliştirdiği farklı kapasitelerde müşteri gruplarına hitap eden micro, mini ve mobil datacenter çözümleri, kompak yapıları ve tak-çalıştır özellikleri ile fuarda oldukça ilgiyi çekti” şeklinde sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder