26 Mart 2022 Cumartesi

AJWA Otelleri'nde tüm hayalleriniz gerçek olabilir .



HABER-TALİN ŞİRİNPINAR


AJWA Otelleri'nde tüm hayalleriniz gerçek olabilir 

Gün gelir, tam da ruhumuza hitap edecek benzersiz bir konukseverlik deneyimine özlem duyduğumuzu fark ederiz. Zarif, görkemli ve eşsiz: AJWA Otelleri’ne Hoş geldiniz.

Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin en güzel özelliklerini harmanlayan AJWA deneyiminizin her anı, eşsiz bir kültürün yanı sıra, incelikli tasarım ve sanatsal dokunuşlarla sizi, dünyaya başka bir pencereden bakmaya davet ediyor.

İstanbul'un ikonik silüetinden Kapadokya'nın büyülü güzelliğine; her AJWA deneyimi, kişisel anılarınızın en unutulmazlarından biri olmayı bekliyor.

(AJWA Sultanahmet için)  İstanbul’un gözbebeği Tarihi Yarımada’dan ışıltılı bir selam…

İkonik, şık ve benzersiz bir karışım; tıpkı İstanbul gibi.. Beş yıldızlı bir otelden daha fazlası olan AJWA Sultanahmet, rakipsiz Türk misafirperverliğini yaşatırken, enfes sedef mobilyaları, ipek Tebriz halıları, orijinal sanat eserleri, eşsiz mermer işleri, el boyaması tavanları ve konaklamanız boyunca keşfedeceğiniz daha nicesi ile benzersiz bir konaklamaya davet ediyor.

(AJWA Cappadocia için) Sizi başka diyarlara davet eden bir yolculuk…

Büyüleyen bir deneyim…90 dönümlük bir alana yayılmış olan AJWA Cappadocia, misafirlerine eşi görülmemiş bir deneyim vadediyor. 

Sedef kakmalı el yapımı mobilyalar, el dokuması Azerbaycan halıları ve kök boyalarla renklenmiş el dokuması kilimler… AJWA Cappadocia'da, bölgenin büyülü coğrafyası, odanızdaki özgün detaylarla buluşuyor. Özel tasarlanmış 10 mağara süiti de, geçmiş binyıllara eşlik eden doğal mucizeyi gözler önüne seriyor .

Üç ayrı otel binasında özenle donatılmış lüks odaları, ihtişamlı mağara süitleri, tüm yiyeceklerin taze taze toplandığı “Yaşayan Mutfak” anlayışı ve yöreye özgü ürünlerin yapımını da kapsayan benzersiz atölye ve aktiviteleriyle misafirlerine büyüleyici bir yaşam tarzı deneyimi vaat ediyor. 

Kervansaray konsepti ile 98 otel odası, 600 m2’lik Kapadokya’nın en büyük mağara süiti dahil toplam 10 adet görkemli mağara süitleri, taş ocağı ve tandır fırını ile 210 kişi kapasiteli üst düzey hizmet verecek Zeferan Restoranı, konsepte uygun şadırvan ve mescidi, toplantı salonları ve 2000 m2’lik Kapadokya’nın en büyük mağara etkinlik salonu, Spa ve kapalı yüzme havuzu, mini hayvanat bahçesi, çocuk oyun alanları, yüzün üzerinde farklı bitkilerle örtülü geniş bahçeleri, meyve ağaçları ve sebze toplama alanları, yürüyüş alanları ve içinde Aziz Vasilios kilisesini barındıran Beydere vadisine bağlantısı ile Kapadokya’nın kalbi Ürgüp’e bağlı tarihiyle zengin Mustafapaşa Köyü’nde yer almaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder