18 Nisan 2016 Pazartesi

Jolly Tur,TED-Hülya Cup Senior Turnuvası’na sponsor oldu.

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



TURİZMİN AKTİF VE YENİLİKÇİ İSMİ JOLLY TUR, TED-HÜLYA CUP SENIOR TURNUVASI’NA SPONSOR OLARAK TÜRKİYE’NİN GENÇ GELECEĞİNE YATIRIM YAPTI

Turizm sektöründeki yenilikçi çalışmaları kadar sosyal sorumluluk projeleriyle de ön planda olan Jolly Tur, sporun ve sporcunun yanında olduğunu yeni sponsorluğuyla ortaya koydu. Jolly Tur, 4 Nisan – 16 Nisan tarihleri arasında 16’ncı defa gerçekleştirilen TED-Hülya Cup Senior Turnuvası’na sponsor oldu. Sponsorluğuyla Türkiye’nin turizm alanındaki geleceğinin yanı sıra gençlerin geleceğine de yatırım yapma kararlığını bir kez daha gösteren Jolly Tur, turnuvaya tatil adrenalini de kattı. Jolly Tur, turnuva davetlilerinden birini yapılan çekilişle 3 gece – 4 günlük Bodrum Thor Luxury tatili ile ödüllendirdi. Turnuvaya katkılarından dolayı Jolly Tur’a verilen plaketi, Pazarlama ve İş Geliştirme Yöneticisi Hasret Şen aldı.
Jolly Tur’un sponsorları arasında yer aldığı TED-Hülya Cup Senior Turnuvaları’ndan elde edilen gelirin tamamı burs fonlarına aktarılıyor. Bugüne kadar 200’den fazla başarılı, yetenekli, ancak dar gelirli gence tenis bursu sağlanmış durumda. 2014’ten itibaren başarılı ünversite öğrencilerinin de burs kapsamına dahil edildiği turnuvaya destek olan Jolly Tur, etkinliğe ve dolayısıyla Türkiye’nin genç geleceğine yaptığı katkı nedeniyle plaket ile ödüllendirildi.
Sanatçı Hülya Avşar tarafından takdim edilen plaketi alan Jolly Tur Pazarlama ve İş Geliştirme Yöneticisi Hasret Şen, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Jolly Tur, sadece kâr etmeye odaklanmış bir firma yapısına sahip değil. Ana faaliyet alanımız olan turizmde  hem sektörün hem de Türkiye’nin gelecek yarınları için yatırım yapmayı ana ilke olarak belirlemiş durumdayız ve bu yönde hareket ediyoruz. TED-Hülya Cup Senior Turnuvası’nda sponsor olarak yer almamız da Türkiye’nin geleceğine yaptığımız yatırımlar arasında yer alıyor. Belki de dünya çapında yeteneğe sahip tenisçileri Türkiye’ye kazandırarak bayrağımızı dünyada dalgalandıracak gençlerin keşfine de odaklanmış turnuvaya destek olmak bu nedenle bizim için büyük önem taşıyor. Jolly Tur olarak Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceğiz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder