27 Nisan 2016 Çarşamba

MAJİ Decorist & Florist Nişantaşı açıldı ...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




MAJİ Decorist & Florist Nişantaşı açıldı


Maji Decorist & Florist Nişantaşı, hediye vermenin farklılığını ve kendini mutlu etmenin ayrıcalığını yaşatmak için Nişantaşı’nda, Nisan 2016 tarihinde açıldı.

"Küçük Güçlü Büyüler" anlamına gelen Maji dekorasyon mağazasında, genellikle özel bir itinayla seçilmiş ve el işçiliği ile yapılmış küçük mobilya ve objeler yer alıyor.

Fransa, İtalya, Hindistan, Çekoslovakya, İngiltere ve İspanya’dan gelen, elbette bazıları Türkiye'de yapılan ürünleri ile bir sentez dünyası yaratılan Maji Decorist & Florist Nişantaşı’da herkes kendi zevkini bulabiliyor ve kombin yaparak, bütçesine uygun alım yapabiliyor.


Ünlü Türk ressamların  (Ayhan Türker, Orhan Taylan, Eren Eyüboğlu, Selim Turan, Hikmet Çetinkaya vb ) özel doğa ve çiçek temalı yağlı boya tabloları; Venedik aynalar ve ahşap gold-gümüş ayaklar ile kombinlenmiş  dresuar ve sehpalar; Murano objeler, Marcuteri işlenmiş ahşap çalışma masaları, Hint gümüşleri ve muhtelif Maji için yapılmış özel koleksiyonlar tek tek seçildi. Teması doğa ile ilgili her şey olan Maji’de yer alan her üründe, doğanın bir parçasını görüyor ve hissediyorsunuz.

Tebrübe, Maji'de sanata dönüşüyor

Reklam Ajansı sahibi olarak tüm tecrübe ve birikimini Maji'de sanata dönüştürdüğünü ifade eden Gaye Donay, “Hergün sabah saatleri ofisimde olup, öğleden sonra saat 16.00 gibi MAJİ’ye geçiyorum, dostlarım ile sohbet ve günün yorgunluğunu alacağımız içeceklerimiz ile, ‘Dur geçme hayat sen ne güzelsin’ diyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Telefon: 0212 230 33 00
Maji Decorist & Florist Nişantaşı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder