5 Nisan 2016 Salı

“Reis Geleneksel Uçurtma Şenliği” ile çocuklar doyasıya eğlenecek ...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



“Reis Geleneksel Uçurtma Şenliği” devam ediyor

“Reis Geleneksel Uçurtma Şenliği” ile çocuklar doyasıya eğlenecek

Reis Geleneksel Uçurtma Şenliği ile çocuklar, eğlence dolu bir gün yaşayacak.  
Reis’in, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği, hafta boyunca devam ederken, uçurtma şenliğinin yanı sıra, düzenlenecek mısır şenliği ile çocuklar coşku dolu bir bayram geçirecek.
23 Nisan’da bir dizi etkinliğe katılmakta olan Reis Gıda, zincir marketlerde düzenlediği organizasyonlarda da, uçurtma hediye edecek. Reis stantlarından, uçurtma alan çocukların gözlerindeki mutluluk görülmeye değer.
35 yıldır kuru gıda sektörünün lideri olan Reis Gıda, toplumdaki kurum ve kuruluşlara değer katan sayısız sosyal sorumluluk projesi içinde yer alırken; özel günler ve haftalara dair etkinliklere katkı sağlamayı sürdürüyor. Ülkemizin sayılı Sevgi Şirketlerinden olan Reis, toplumla paylaşma konusundaki liderliğini, faaliyete başladığı ilk günden itibaren devam ettiriyor.



Sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemini anlatıyor

Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm bireyleri, obezite konusunda bilinçlendirmeyi hedefleyen Reis Gıda, ‘yaşanabilir bir dünya için sağlıklı ve dengeli beslenmeyi’ birinci önceliği olarak ele alıyor.
Son 7 yıldır kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında obeziteyle mücadele eden Reis, 2009 yılında ‘Geleneksel Lezzetler Sağlıklı Nesiller’ sloganıyla başlattığı kampanyasına, ‘Abur Cubur Olacağı Budur’ ile devam etti. Kampanyada bir sonraki slogan “Abur Cubura Karnımız Tok” oldu. 2015 yılında başlatılan “Ev Yemeği Sofrada Hesap Ortada” çalışması ile sağlıklı bir toplum için obeziteye karşı mücadelesini 2016 yılında devam ettiriyor.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder