18 Nisan 2016 Pazartesi

Yerelden Küresele Dönüşen İş Dünyası....

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR





“Yeni nesil CloudERP ve Kurumsal İş Süreçlerinin Yönetimi Sertifikası” programı başlıyor

Günümüz dünyasının en önemli konularından birisi, doğru bilgiyi doğru zamanda doğru yerde doğru kişiye sunabilmektir. Bunu temin etmenin en güzel yollarından birisi, işletmelerde kurumsal kaynak planlaması sistemini hayata geçirmek ve iş süreçlerini bu sistem üzerinden yönetebilmektir. Kurumsal kaynak planlaması sistemlerinin seçilmesi, modellenmesi, uygulamaya alınması; hem mali yönden büyük bir külfet getirmekte, hem de büyük bir zaman ihtiyacı doğurmaktadır. Son zamanlarda Bulut sistemleri ile kurumlar, sadece kendi ihtiyacı olan sistemleri kullanma şansına kavuşmuştur. Hem oldukça ucuz, hem de çok kısa sürelerde planlama ve kaynak yönetim ihtiyacını gidermek mümkün olabilmektedir.

Bu sertifika programı ile ilgili olarak, gerek yeni mezun olanlar, gerekse piyasada çalışanların iş süreçlerini BulutERP sistemleri üzerinden yönetebilme yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu sayede hem iş bulmakta diğerlerine göre daha avantajlı olacak, hem de çalıştıkları iş yerlerine daha kısa sürede değer üreterek kendilerini gösterme şansı yakalayabileceklerdir.

Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (Yıldız-SEM), Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ ve Empatik İnsan Kaynakları ve Danışmanlık şirketi işbirliğiyle düzenlenecek olan sertifika programını başarıyla tamamlayanlara, “Yıldız-SEM Yeni Nesil CloudERP ve Kurumsal İş Süreçlerinin Yönetimi Sertifikası” verilecektir.

İnsan Kaynakları firması, süreçte başarılı olanların iş bulması için ilgili desteği üretecektir. CV hazırlama konusunda destek olacak; kariyer havuzuna dahil edecek; iş bulma sırasında taleplerde öncelik verecek ve eğitim sonrasında kariyer koçluğu desteği sağlanacaktır.  Program sonunda, 5 ay boyunca kariyer güçlendirme eğitimleri mevcuttur. Ayrıca, Uyumsoft AŞ kendi müşterilerine ve diğer ilgili işletmelere, sertifika programından başarılı olanların isimlerini ve ilgili diğer detaylarını verecektir ve eleman isteyenlerin direkt olarak iletişimini sağlayacaktır.


Tarih:   16 Mayıs 2016- 17 Haziran 2016
Süre:    60 saat (teorik+pratik) uzaktan eğitim
30 saat teorik eğitim her gün 18.00- 21.00 arasında 1 saat
30 saat Uyumsoft webERP üzerinde pratik eğitim her gün 18.00- 21.00 arasında 1 saat
Ücret:  Öğrenci 250 TL  / Yetişkin 500 TL
Kayıt için: www.uyumsoftakademi.com formu doldurunuz.
Bilgi için: kerim.sahin@uyumsoft.com.tr  / 0212 467 33 33 / www.uyumsoft.com.tr

Program içeriği:
Bu kapsamda, değişik üniversitelerden hocalarımız, uzaktan eğitim yolu ile öğrencilere dersler vereceklerdir. Program ilgili videolar ve teknik uzman desteğinde yürütülecektir. Toplam 30 saat teorik, 30 saat BulutERP üzerinde pratik olmak üzere 60 saatlik bir eğitim olacaktır. Ayrıca, eğitim süresi boyunca katılımcılar, Uyumsoft BulutERP sistemini kullanabilecektir ve bu esnada karşılaştıkları sorunları e-mail ile uzmanlara bildirerek cevaplarını alabileceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder