1 Aralık 2016 Perşembe

Baskı sektörünün kalbi, FESPA Eurasia 2016 Fuarı’nda atacak...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Lidya Grup yenilikleriyle,
FESPA Eurasia 2016’nın ilgi odağı olacak

Baskı sektörünün kalbi, 8-11 Aralık tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenecek olan FESPA Eurasia 2016 Fuarı’nda atacak.
Teknolojisiyle baskı sektörünün dünya devleri arasında yer alan Xerox, Epson ve EFİ markalarının Türkiye distribütörü olan Lidya Grup, fuar sırasında sergileyeceği yeni ürünleriyle ilgi odağı olacak. Lidya Grup, fuarda salon 2- D40 standında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Dünyanın önemli teknoloji şirketlerinden Xerox, Epson ve EFİ’nin ekipmanları ve çözümlerinin sergileneceği Lidya Grup standında; fotoğraf baskıdan sert zemine, farklı medyalara baskı yapan makinalardan iç ve dış mekan için baskı yapabilen  makinalara kadar geniş bir ürün grubu yer alacak. Fuarda, ilk kez sergilenecek EFİ Vutek GS 5500 Lxr-pro 5 metrelik, 7 picolitre led-Uv makine ile Epson’un fotoğraf kalitesinde baskı veren ve precisionCore micro TFP baskı kafası kullanan fotoğraf yazıcısı P20000 ziyaretçilerin dikkatlerini çekecek. Ayrıca, litresi 50 Euro’dan satılan mürekkebi ile yüksek kalitede ve rakiplerinden 7 kat daha düşük maliyetle baskı yapan Epson B serisini de yoğun talep görecek.

Lidya Grup 2016’yı, %50 büyümeyle kapatıyor

Temsil ettiği markalar ile pazarda liderliğe oturduklarını ifade eden Lidya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Öz, şunları söyledi:
“Bu yılın tüm zorluklarına rağmen, hedeflerimizi geçtik ve ekipman satışlarında %50 büyüme gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki yılın, bu yıla oranla, çok daha başarılı bir yıl olacağına inanıyoruz. Bu yıl elde ettiğimiz başarılar, temsil ettiğimiz dünya devi firmaların da dikkatlerini çekti ve bunu her platformda paylaşıyorlar. Lidya Grup olarak bizler, müşterilerimizin gerçek anlamda iş ortağı olma gayretindeyiz ve onların yatırımlarının doğru yönlendirilmesine katkı sağlıyoruz. Kesinlikle klasik bir distribütör değiliz; çözüm sunan bir iş ortağıyız. Müşterilerimize, kendi finansman modellerimiz ile de destek vermekteyiz” dedi.

Temsilciliğini yaptığı markalar, fuar organizasyonlarını Lidya Grup ile yürütüyor

Fuarda, geniş ürün yelpazesi ve farklı seçenekler sunacaklarını anlatan Lidya Grup Yönetim Kurulu Danışmanı Rıza Başoğlu, şunları kaydetti:
“Reklam sektörü ve matbaalar ile yüksek kalitede ve yüksek hacimde baskı yapan, kesintisiz hizmet almak isteyen işletmeler ile bir araya geleceğiz. Lidya Grup olarak fuarları, önemli platformlar olarak görüyoruz ve fuar öncesinde saha ve organizasyon çalışması yapıyoruz. Bu nedenle, katıldığımız tüm fuarlar, bizim için çok verimli geçiyor. Bunun doğal sonucu olarak, temsilciliğini yaptığımız markalar, fuar organizasyonlarını bizimle yürütüyor” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder