30 Aralık 2016 Cuma

Beşiktaş Belediyesi Şeb-i Arus'u ve Noel'i bir arada kutladı...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Beşiktaş Belediyesi 3 semavi dinin temsilcilerini bir araya getirerek Mevlânâ Celaleddin- i Rumi’nin "Vuslat" gecesi olan Şeb-i Arus'u ve  Noel'i bir arada kutladı.

Kuruçeşme Suada’da gerçekleşen etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ı temsilen Başkan Yardımcısı Rifat Örnek 3 semavi dinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Türkiye Ermenileri Patrik Vekili Başepiskopos Aram Ateşyan'ı temsilen Rahip Mağakya Beskisizyan Türkiye Hahambaşısı İsak Haleva'yı temsilen Rav Naftali Haleva, Türkiye Ermeni Katolik Ruhani Lideri Başepiskopos Levon Zekiyan, Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos'u temsilen Metropolit Irineos Eminansları, Latin Katolik Kilisesi Papalık Temsilcisi Episkopos Ruben Tierra Blanca Gonzales ile çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşma yapan Beşiktaş Belediye


Başkan Yardımcısı Rifat Örnek, Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Muğla'da partisinin düzenlediği etkinliğe katıldığını, hava muhalefeti nedeniyle uçağı iptal edildiği için gecede bulunamadığını bildirdi.

Gecede sahne alan "Cafe Aman İstanbul" ve "Yedi Tepe Yedi Dil Korosu" izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder