23 Aralık 2016 Cuma

MAJİ Gallery & Decorist, “Dekorasyon da 4 Element” konseptiyle Valikonağı’nda ...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




MAJİ Gallery & Decorist,
“Dekorasyon da 4 Element”  konseptiyle Valikonağı’nda


Maji Gallery & Decorist, Valikonağı’nda açılan yeni mağazası ve eşsiz konseptiyle sizleri bekliyor...
"Küçük Güçlü Büyüler" anlamına gelen Maji de, farklı kültürlerin en usta ellerden çıkmış mobilya ve aksesuarlarını görebilir, seçkin ressamların en güzel yağlıboya tablolarını satın alabilirsiniz.
Yağlıboya tablolar mobilyalar ile tamamlanırken, gümüş ve porselen-cam aksesuarlarla da, kendi hikayeleri yaratılarak görsel bir şölen ortaya çıkmıştır.
Fransa, İtalya, Hindistan, Çekoslovakya, İngiltere, Mısır, Fas ve İspanya’dan gelen, bazıları da Türkiye'de yapılan ürünler ile Maji Gallery & Decorist'de, herkes kendi zevkini bulabilir ve kombin yaparak, bütçesine uygun alım yapabilir.
Ünlü Türk ressamların (Ayhan Türker, Orhan Taylan, Eren Eyüboğlu, Selim Turan, Hikmet Çetinkaya, Ümmet Karaca, Canan Berber, Devrim Erbil, Rafet Ekiz, Doğan Paksoy vb ) yağlı boya tabloları; Venedik aynalar, el işciliği ile üretilen ahşap gold-gümüş-pirinç işli mobilyalar, 16-17-18. Yüzyıl uyarlaması koltuk takımları, dresuar ve sehpalar,  Murano, Gale, Daum objeler, marcuteri işlenmiş ahşap çalışma ve karşılama masaları, Ermeni ustaların şekillendirdiği eşsiz gümüşler ve Maji için yapılmış özel porselen kolleksiyonları yer alıyor.

Tebrübe, Maji'de sanata dönüştü


Reklam Ajansı sahibi olarak tüm tecrübe ve birikimini Maji'de sanata dönüştürdüğünü ifade eden Gaye Donay, şunları söyledi:
“Maji’de, ürün almıyorsunuz bir hikaye satın alıyorsunuz. Misafirlerimize, bu hikayeleri anlatıp, tasarlayıp gerçeğe dönüştürerek hayal dünyalarına hizmet ediyoruz. Bir salonu komple yaratıp, eksiksiz bir sunum ile kendi dünyalarındaki görselliği sunuyoruz. Misafirimiz mağazamıza girdiği an da, istediği hayal ile karşılaşıyor. Maji'nin büyüsü burada başlıyor” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder