5 Aralık 2016 Pazartesi

Samsung Geleceğin Mucitleri Yarışması’nın kazananları ödüllendirildi ...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Samsung Geleceğin Mucitleri Yarışması’nın
kazananları ödüllendirildi

Samsung’un öğrencilere bilimi sevdirerek onları yaratıcı düşünmeye ve yeni buluşlar yapmaya
teşvik etmek üzere Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Oflaz Medya Grubu işbirliğiyle
hayata geçirdiği “Samsung Geleceğin Mucitleri” bilim yarışmasının kazananları,
The St. Regis İstanbul’da, 5 Aralık günü gerçekleştirilen törende ödüllendirildi.


“Dünyaya ilham ver, geleceği tasarla” vizyonu doğrultusunda, gençlerin ve çocukların yaratıcılığını geliştirmesine farklı projelerle destek veren Samsung, Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Oflaz Medya Grubu işbirliğiyle düzenlediği “Samsung Geleceğin Mucitleri Yarışması”yla, bu yılın kazanan mucitlerini ödüllendirdi.

3 projenin sahiplerine verilen birçok ödülün yanı sıra, yarışmada finale kalan öğrenciler ve onlara rehberlik eden öğretmenlerine Samsung Galaxy Tab A hediye edildi.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim ve Samsung Electronics Dış İlişkiler Ülke Direktörü Dr. R. Erdem Erkul, Yaratıcı Çocuklar Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Yaratıcı Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa ve Oflaz Medya Grubu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya ev sahipliğinde The St. Regis İstanbul'da düzenlenen  Ödül Törenine iş, sanat ve cemiyet dünyasından Mehmet Büyükekşi, Şükran Güzeliş, Gül Gölge Saygı, Pınar Altuğ, Ahu Orakçıoğlu, Ece Vahapoğlu, Emine Ün, Hamdi Alkan, Gül Ergi, İlkem Öztürk ve Hülya Eltemur gibi isimler katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder