1 Aralık 2016 Perşembe

Giteks AŞ, Uyumsoft webERP’yi tercih etti...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Giteks AŞ, 
Uyumsoft webERP’yi tercih etti

Giteks AŞ, kurumsallaşma yolunda Uyumsoft webERP’yi tercih etti. Ülkemizin en hızlı gelişen, inovatif, yüksek üretkenliğe ve kaliteye sahip erkek hazır giyim üretim merkezine dönüşen Giteks AŞ, Orka Holding’in global markaları Damat Tween ve D’S Damat başta olmak üzere, birçok ünlü markanın ana üreticisi konumundadır. 
Konfeksiyon ve hazır giyim sektörlerinde, uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip Orka Group’unda aralarında bulunduğu  kurucu ortaklar, 2004 yılında merkezi İstanbul olmak üzere, üretim hizmetlerinin tamamını Giresun’da devam ettirmek amacıyla yatırım gerçekleştirdi. Buna göre; 2004 yılında ilk olarak 1.500 adet/gün kapasiteye sahip gömlek fabrikası yatırımı tamamlanarak, üretime başlandı. 2005 yılında gömlek üretim kapasitesini arttırmak için yatırıma devam edildi, günlük 2.500 adet/gün üretim adetlerine ulaşıldı. 2006 yılında 350 adet/gün takım elbise, 300 adet/gün pantolon üretim kapasitesi için gerekli yatırım yapıldı. 2008 yılında üretim kapasite artışı yeni yatırımlarla devam ederek,  650 adet/gün takım elbise, 500 adet / gün pantolon üretilebilecek alt yapı oluşturuldu ve istihdam sayısı 550 kişiye ulaştı. 2014 yılında ikinci Fabrika yatırımı tamamlandı ve günümüzde; 800 aşkın deneyimli personelle, 700 adet son teknoloji makinaya, 20.000m2 üretim alanında, gömlek, ceket, pantolon ve yelek üretimi yapılmaktadır. Giteks Konfeksiyon AŞ, sektörüne yenilikler katarak, çevreye zarar vermeyen, doğayla barışık ve insan sağlığını önde tutan ürünler üretmeye devam edecektir. 

Uyumsoft, yazılım, danışmanlık, i-Dönüşüm ve e-Devlet projelerinin lider firmasıdır

Yazılım, danışmanlık, i-Dönüşüm ve e-Devlet projelerinin lider firması Uyumsoft, 20 yıldır ülkemizin yanı sıra, Avrupa ve Türki Cumhuriyetlerde başarılı projelere imza atıyor. Uyumsoft, Kurumsal İş Sistemleri (ERP, CRM, HRM, BI vd) uygulamalarında 500’ün üzerindeki projeyi hayata geçirdi ve Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) projelerinde başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Türkiye’nin i-Dönüşüm Mimarı olan Uyumsoft, e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-Bilet vd uygulamalarında 5.000’nin üzerindeki müşteriye lider entegratör olarak hizmet veriyor. Ekosistemindeki 150 iş ortağıyla birlikte, kamu ve özel sektördeki büyük projeleri tamamlayan Uyumsoft, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu yetenek merkezidir. Uyum Akademi, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında, birçok üniversiteyle yüzlerce öğrenciye eğitim vererek istihdama katkı sağlarken, Start-Up projelerini desteklemektedir. Merkez Binası İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknoparkında yer alan Uyumsoft’un, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Bakü’de ofisleri bulunuyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder