21 Ocak 2016 Perşembe

HotelRunner 21 yeni kanalı platforma entegre etti.

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Dünyanın önde gelen bulut tabanlı otel online satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner,  turizm sektörüne yönelik geliştirdiği çözümlere bir yenisini daha ekledi. HotelRunner, günlük kiralık kanalları entegrasyonu ile, aralarında Airbnb, Flipkey ve Wimdu gibi online kanalları platformuna dahil ederek artık oteller dışındaki alternatif konaklama yerlerine de kanal yönetim sistemi hizmeti sağlayacak.Turizm sektörüne yönelik geliştirdiği yenilikçi çözümlerle otel online satış yönetimi ve dijital pazarlamasını kolaylaştıran global teknoloji platformu HotelRunner, otellerden sonra alternatif kiralık konaklama yerleri için de yepyeni satış kanalları sağlamaya başladı. HotelRunner, aralarında Airbnb, Flipkey, Wimdu ve HomeAway gibi dünyanın önde gelen online günlük kiralık konaklama platformlarının bulunduğu 21 yeni kanalı platforma entegre etti.

HotelRunner’ın sağladığı bu yeni hizmet ile ev sahipleri daha az zamanda daha fazla konaklama yerini, HotelRunner’ın güçlü iCal takvim entegrasyonu ile kolayca tek bir panel üzerinden yönetebilecek. 
HotelRunner Kurucu Ortağı Ali Beklen, HotelRunner’ın yeni hizmeti günlük kiralık kanalları entegrasyonu ile ilgili “Turizm sektöründe oteller dışında gezginlere alternatif konaklama imkanları sunan ve yükselen bir trend olan günlük kiralık konaklama yerleri için sisteme 21 yeni ve popüler kanal entegre ettik. Böylelikle otel işletmecileri gibi, ev sahipleri de konaklama yerlerinin satışlarını tek bir panelden daha hızlı ve daha kolay yönetebilecek, güçlü iCal takvim entegrasyonu ile uygunluk durumlarını eşzamanlı güncelleyerek, satışlarını artırabilecekler” dedi.
 
HotelRunner’ın şu anda aşağıdaki 21 kanalı içeren yeni hizmetine çok yakında ek alternatif konaklama ve günlük kiralık satış platformları da eklenecek:  9Flats, Airbnb, Apartments Unlimited, Arbitel, Be My Guest, CitiesReferans, Flipkey, Gay-ville, Holiday Velvet, HolidayLettings, HomeAway, Homelidays, Housetrip, Loving Apartments, Only Apartments, Owners Direct, Roomorama, Top Rural, VBRO, WayToStay, Wimdu.HotelRunner, platformdaki tüm yeniliklerini ve iş birliklerini 28 - 31 Ocak tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 20. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 7. salondaki E750 numaralı standında tanıtacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder