28 Mart 2018 Çarşamba

Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa, yeni sezona hazır...

'HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



OLAĞANÜSTÜ COĞRAFYASIYLA HILTON DALAMAN YENİ SEZONDA MİSAFİRLERİNİN KARŞISINDA

Yalnızca Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en iyi otelleri arasında yer alan Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa, yeni sezonda yeşili ve maviyi bir araya getiren olağanüstü coğrafyası ve konforlu hizmetiyle misafirlerinin karşısına çıkıyor.
Denizin eşsiz mavisi, aromatik ve tropikal bitkilerin de yer aldığı pek çok endemik bitkiye ev sahipliği yapan Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa, doğanın içindeki arınmışlığı ile her yaştan misafire ev sahipliği yapıyor. Kuş gözlemcileri için gözde bir mekân olmaya başlayan Otel konuklarına doğa turları ile eşsiz arkeolojik ve bölgenin dokusunu yaşatacak önemli bilgilerle donatıyor. Kaliteli yaşam gustosunu benimseyen anlayışla spor ve sağlıklı yaşam üzerine otelde alkali yiyeceklerin sunulduğu büfeden tutun, dağ bisikletleriyle safariye kadar birçok olanak misafirlerin beğenisine sunuluyor.
Damak zevkine düşkün olanlar için 6 eşsiz restoran, yetişkinlere kendilerini özel hissettiren devasa bir spa merkezi, denizi ve konforu bir araya getiren Gazebo Evleri, gece hayatının doyasıya yaşandığı Barlar Sokağı pek çok kışkırtıcı alanın sunulduğu Hilton Dalaman; çocuklar için de birbirinden eğlenceli aktivitelerin gerçekleştiği Kids Carnaval ve annelerle kızlarına unutulmaz bir spa deneyimi yaşatan Spafor Kids ile yeni sezonda misafirlerine kapılarını sonuna dek açıyor.

ÇOCUKLAR İÇİN RENGÂRENK BİR KARNAVAL ZAMANI
Hilton Dalaman, yetişkinlere lüks ve konforu sunarken minik misafirlerini de unutmuyor. Otelde çocuklu aileler için geliştirilen alanlardan ilki Kids Carnaval. Bu rengârenk çocuk karnavalında ufak misafirler; sabun, cup cake, kukla yapımı gibi eğlenceli ve öğretici aktivitelerin gerçekleşeceği atölyelerin yanı sıra; kukla tiyatrosu, hedefli kale,  x-box futbol, kar partisi ve daha birçok eğlenceli oyun ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar.
Çocukların keyifli vakit geçirebileceği bir başka alan ise CarpiKidzParadise. 4-12 yaş grubundaki çocuklara hitap eden CarpiKidzParadise’da açık ve kapalı aktivite odaları, kapalı sineması, bebek oyun ve uyku odası, mini amfi tiyatrosu ve açık oyun alanlarından oluşan pek çok etkinliğe yer veriliyor.
Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa, çocuklar ve gençler için oluşturulan “PriveTeen Club” ile de eğlenceli ve yaratıcı günlük aktivitelere ev sahipliği yapıyor.Gençler, gündüz açık alanda yapılan spor aktivitelerinin dışında, “TeenagerKulübü” olan “PriveTeen”dezihinsel, sanatsal ve eğlenceli faaliyetlerde bulunabiliyor.

ANNELER VE KIZLARINA ÖZEL SPA
Çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirmek isteyen anneleri ise, 6.000 metrekarelik dev bir alanda hizmet veren ElysionSpa’da huzuru ve eğlenceyi bir araya getiren Spafor Kids bekliyor. Amerika’da yükselen bir trend haline gelen Spafor Kids konsepti Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa’ya taşınacak. SpaforKids’teanneler ve kızları eğlenceli vakit geçirecekler.
Tabii ki bölgenin en büyük spası olan ElysionSpa’da, huzur yalnızca çocuklar için değil. İsmini ve konseptini Roma ve Helen kültüründen alarak Helenistik dönemin büyüsünü günümüze taşıyan ElysionSpa’daUzakdoğu’nun egzotik atmosferi Türk gelenekleriyle birleştirilmiş. Vücudu toksinlerden arındıran terapiler, besleyici masaj bakımları ve bölgesel peeling uygulamaları; dünya masaj literatüründeki masaj teknikleri ve terapi yöntemleriyle özel eğitimli Türk ve Balili profesyonel bir ekip tarafından yapılıyor. Ayrıca spa deneyimini kendi özel odasında almak isteyen misafirler için HoneymoonDublexSuitlerde bulunuyor.
Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa’da çocuklar kadar doğaya dönmek isteyen yetişkinlerin de ilgisini çeken bir diğer alan ise mini bir hayvanat bahçesi olan Zooland. Eğlencesini macera sosuyla tatlandırmak isteyen yetişkinler için özel bir peyzajla tasarlanan Zooland içerisinde kümes hayvanlarından çiftlik hayvanlarına kadar pek çok hayvan türüne yer veriliyor.
Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa’da misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği bir diğer alan ise tamamen doğal yaşam esas alınarak geliştirilen Organik Bahçe. Bu doğal alan misafirlerin kendi bitkilerini yetiştirmesine de olanak tanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder