17 Mart 2018 Cumartesi

JOLLY TUR İLE MALDİVLER’İN MERCANLI SULARINI KEŞFEDİN...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



JOLLY TUR İLE MALDİVLER’İN MERCANLI SULARINI KEŞFEDİN
Masalsı Hint kültürü, bozulmayan yemyeşil doğa ve masmavi bir deniz… Yaz mevsiminin özlemiyle egzotik bir tatil yapmayı planlayanlar için Jolly Tur’un kaçırılmayacak bir fırsatı bulunuyor; Ayada

LuxuryResort Maldivler. Güney Maldivler'deki GaafuDhaalu Atolü'nün güney yakasında, el değmemiş bir resifin arasında yer alan otelde, muhteşem gün batımının veya mercanlı sularda yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Spa alanında gençleştirici spa uygulamalarından yararlanabilir, fitness merkezinde egzersiz yapabilirsiniz. Üstelik Jolly Tur’a özel olarak bu otelde yüzde 40 indiriminiz de bulunuyor.

Ayada LuxuryResortMaldivler’dekonaklama fiyatı 168 dolardan başlıyor. Aynı zamanda gidiş – dönüş uçak biletiniz de promosyonlu olarak 630 dolar olarak belirlendi.
Turkuvaz deniziyle rüya gibi bir ada olan Maldivler’in en güzel otellerinden Ayada LuxuryResort’ta10 Nisan – 30 Eylül 2018 tarihleri arasında tatil yapmayı planlıyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerek. Zira fırsatlarla dolu bu kampanya için son tarih 31 Mart 2018.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder