17 Aralık 2018 Pazartesi

ZanhaGrup, 2019’da farklı sektörlerdeki yatırımlarına devam edecek ...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



ZanhaGrup, iş ortaklığı yaptığı şirketlerde konusuna göre %2.000 seviyesinde artışlar gerçekleştirilmesini sağlıyor

ZanhaGrup, global piyasalarda konumlanmak adına hazırlık yılı olarak gördüğü 2019’da,farklı sektörlerdeki yatırımlarına devam edecek. Ülkemizde üretilen ve dünya analizlerinde yükseliş ivmesinde olan bazı sektörlerde yapmakta olduğu yatırımlarla ortaklıklar kuran ZanhaGrup, önümüzdeki yıl büyük potansiyelin doğacağı yurtdışı coğrafyalara açılmaya hazırlanıyor.
Ülkemizde öncülüğünü yaptıkları “girişimci-yatırımcı iş ortaklığı” modeli hakkında bilgi veren ZanhaGrup Kurucusu Mustafa Ayar, şunları söyledi:
“ZanhaGrupDigitalPlatforms olarak, internet faaliyetleri bulunmayan veya zayıf olan, oysaki internet arenasında doğru strateji ile konumlanmaları durumunda çok başarılı olabilecek farklı sektörlerdeki firmalar ile ortaklıklar kurarak, bu firmaları dijitalleştiren bir platformuz.Bu iş modeli, ‘İthalatı nasıl azaltıp, ihracatı artırabiliriz ve bunu yaparken de nasıl değerli markalar oluşturabiliriz’ ana fikri ile doğdu. Şuanda geldiğimiz noktada, iyi işler başardığımızı görüyoruz. Kısaca, yeni nesil “girişimci-yatırımcı iş ortağı” modeli ile farklı sektörlerde 15 yıllık birikimi olan ekibimizle, iş ortaklığı yaptığımız şirketlerin üretim ve hizmet kalitesi, markanın bilinirliği, müşteri sayısı, cirosu, pazar payı ve hitap ettiği pazarın büyüklüğü, karlılığı gibi birçok konuda, konusuna göre%2.000 seviyesinde artışlar gerçekleştirmesini sağlıyoruz” dedi.

2019, hazırlık ve doğru alanlara yatırım yılı olacak

2019’u hazırlık ve doğru alanlara yatırım yapma yılı olarak gördüklerini kaydeden Mustafa Ayar, konuşmasına şöyle devam etti:
“Küresel boyuttaki ticaret savaşları, 2019 yılının son çeyreğine kadar devam edecek ve 2019 yılı sonunda taşlar yerine oturacak, çizgiler çizilecek, yeni stratejilerin ticarete yansıyan kuralları konulmuş olabilecek. Bu doğrultuda, ülkeler arasındaki ithalat ve ihracat verileri, ciddi anlamda değişebilir. Bu değişim, bazı hacimlerin ciddi anlamda küçülmesine neden olurken, bazılarının ise büyümesine veya doğmasına sebep olabilecektir.Biz bunları görebiliyoruz, ona göre planlamalarımızı ve hazırlıklarımızı yapıyoruz.Tüm iş modellerimizi ve ortaklarımızı, ihracat ekseninde konumlandırıyor ve kendilerini bu kulvara hazırlıyoruz.ZanhaGrup firması cephesinde 2019 yılını, hazırlık ve doğru alanlara yatırım yapma yılı olarak görmekteyiz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder