4 Şubat 2019 Pazartesi

CanovateGroup, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı...


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


CanovateGroup, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı

CanovateGroup, 15 Ocak 2019 Salı günü, Sheraton Grand Ataşehir İstanbul’da düzenlenen 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı. İnşaat sektörünün geniş katılım gösterdiği konferanstaki standında, elektronik ve enerji grubundan ürünlerini sergiledi. Canovate’nin veri merkezi, fiber optik ve ısı pompalarına yoğun ilgi gözlendi.
CanovateGroup’u konferansta, Canovate Elektronik Satış Direktörü Gün Evren Gören, Canovate Elektronik Yurtiçi Bölge Satış Yöneticisi Serhat Gür, Canovate Enerji Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Zülkaroğlu, Canovate Enerji İş Geliştirme Yöneticisi Levent Günay, Canovate Elektronik Çözüm Mimarı Talha Samet Solakoğlu temsil etti ve standı ziyaret edenlere sundukları ürün gamı hakkında bilgi verdiler.

Mekanik ve elektromekanik sistem çözümünü sunuyor

Organizasyonu değerlendiren Canovate Enerji Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Zülkaroğlu, şunları söyledi:
“Isıtma ve soğutma sistemleri çözümlerimiz ile binanın IT tarafı için sunduğumuz çözümler, bir projede mekanik ve elektromekanik sistem çözümünü tek bir marka ve firma ile çözülmesini sağladığı için, bu durum yatırımcı tarafında maliyetleri düşürme açısından büyük avantaj oluşturmaktadır. Sektörün ileri gelen inşaat firmaları yaptıkları sunumlarda, en temel sorunlarının başında ‘yüksek maliyetler’ olduğunu belirttiler. CanovateGroup olarak biz, firmalara ve sektör temsilcilerine, işletme maliyeti düşük ve yüksek verimlilikteki sistem çözümlerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder