13 Şubat 2019 Çarşamba

Elite World AsiaHotel’deÜmit Sayın ile Romantik Bir Gece

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Elite World Hotels, aşkı dolu dolu yaşayabileceğiniz ve sürprizlerle sevgilinize unutulmaz bir “Sevgiler Günü” yaşatabileceğiniz birçok alternatif hazırladı.
Elite World AsiaHotel’deÜmit Sayın ile Romantik Bir Gece
Küçükyalı’da yer alan adalar ve deniz manzaralı bir konuma sahip zincirin en yeni oteli Elite World Asia Hotel, ilk sevgililer günü etkinliği için Ümit Sayın ve romantik şarkıları eşliğinde özel bir gece hazırladı. Türk pop müziğinin sevilen ismi Ümit Sayın birbirinden güzel romantik parçaları seslendirecek ve konukların aşka dair özel bir gece yaşatacak. Ayrıca Sevgililer Günü’nü Elite World Asia’da geçiren çiftlere Tango veya Vals dans workshopu hediye ediliyor.

Ödüllü ExecutiveChef Mithat Yalçınkaya ve deneyimli ekibi tarafından şiir gibi hazırlanan Sevgililer Günü menüsünde ilk tebessüm ile başlayan, fesleğenli mozerella içinde somon gravlaks,avokado püresi, kurutulmuş limon, karabuğday çıtırı, Ilık fısıltılarla artan yaban mantarlı kişleron, ılık congase sos, bahçe yeşillikleri, çılgın tutkularla bağlanan; benekli hardal ve kestane balıyla tatlandırılmış dana bonfile sebzeli buğday risotta, kanlıca mantar sos, yanan kalplerle tutuşan çikolatalı mouss, kara orman sos, gül yaprakları, aşkın kadehinde son bulan limitsiz yerli içecekler yer alıyor.

Elite World AsiaHotel’de sevgililer gününe dair özel menüsü ve limitsiz yerli içecek alternatifleri ile gerçekleşecek bu unutulmaz gecenin fiyatı kişi başı 189 TL’den başlıyor.

Elite World Asia Hotel; deniz ve adalar manzaralı odalarında sunduğu konaklama paketleri ile de aşkınızı tam gün yaşamaya davet ediyor.  Konaklamalı paket fiyatları,  rezervasyon ve detaylı bilgi için 0216 458 90 19 veya 0534 597 48 50 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

JazzCompany’de Aşkınız Notalara Dökülecek…
Şehrin merkezi Taksim’de yer alan caz dünyasının buluşma noktası JazzCompany’de 14 Şubat gecesi aşk dolu şarkılar var.Sevgililer Günü’ne özel bir repertuarlarla hepimizin aşk hayatına damgasını vurmuş aşk şarkılarına yer verilecek.Türkçe'nin yanısıra İngilizce, İspanyolca, Rumca şarkıları da repertuarlarında bulunduran “Akustik Bişeyler” ile sevgilinizle eşlik edebileceğiniz en güzel aşk parçalarını dinleyebileceğiniz gibi istek şarkılarda da bulunabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder