3 Ekim 2019 Perşembe

Uyumsoft AŞ, Bursa’da “e-Ticaret ve e-İhracat Semineri”ne katıldı ...


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Uyumsoft AŞ, Bursa’da “e-Ticaret ve e-İhracat Semineri”ne katıldı

Sektörün önde gelen e-Ticaret firmalarının yoğun ilgi gösterdiği, Entegra Bursa e-Ticaret ve e-İhracat Semineri, 21 Eylül tarihinde, Bursa Divan Hotel’de düzenlendi.
Seminerde, Uyumsoft e-Dönüşüm Satış Koordinatörü Arif Erhun Öçal, Uyumsoft ile e-Ticarette e-Dönüşüm ve Bulut Çözümler konusunda açıklamada bulundu. Entegra Kurucusu Murat Dişkıran, Pazaryeri entegrasyonları ve Entegra’daki yenilikler konusunda bilgiler aktardı. N11.com İş ortakları eğitmeni Aykut Baskın, N11.com’da verimli satış ve e-ihracat konusunda görüşlerini paylaştı. Hepsiburada.com Bölge Müdürü Gökhan Makal, Hepsiburada ile e-Ticaret ve e-İhracat konusunda değerlendirmede bulundu. Akakçe İş Geliştirme Müdürü Berk Çakar, Akakçe ile kolay sipariş konusunu anlattı. Paytr Pazarlama Müdürü İsmail Sevinç, Paytr Ödeme sistemleri hakkında görüşlerini ifade etti. İdeasoft Pazarlama Müdürü Zekeriya Ateş, İdeasoft e-Ticaret ve e-İhracatı konusunda bilgiler kaydetti. Aliexpress Lokal İş Geliştirme Danışmanı Levent Sevsay, Aliexpress’de mağaza açarak dünyaya satışa başlayın konulu sunum yaptı.
Geniş katılımın olduğu organizasyona, Entegra, Uyumsoft, Akakçe, Paytr ve Akbarkod firmaları eğitim sponsoru olarak destek verdi. Entegra, Aliexpress, Hepsiburada, Akakçe, ePttavm, Uyumsoft, İdeasoft, duru creatives firmaları organizasyon partnerleri olarak yer aldı.

Şirketlerin, ticaret hayatlarını yönetmelerine değer katıyoruz

ERP ve e-Dönüşüm (e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-İrsaliye vd)’de lider firma olduklarını ifade eden Uyumsoft e-Dönüşüm Satış Koordinatörü Arif Erhun Öçal, şirketlerin ticari hayatlarını yönetmeye değer kattıklarını belirtti.
ERP, e-Dönüşüm uygulamaları ve bulut tabanlı çözümlerde ciddi bir bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olduklarını kaydeden Arif Erhun Öçal, şunları söyledi:
“ERP çözümlerimiz, bulut tabanlı EkoTicari ailesi ve e-Dönüşüm (e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-İrsaliye vd) uygulamaları ile bir işletmenin tüm süreçlerini dijitalleştirerek, yönetebilmelerinin altyapısını ve danışmanlığını sağlıyoruz. Nitekim son yıllarda işletmeler, yazılım ürünlerini satın almak yerine, bulut’tan hizmet almayı istemektedirler. Böylece, hem kullandıkları kadarını ödemektedirler; hem de verilerini güvenli bir ortamda tutmaktadırlar. Uyumsoft olarak, EkoTicari ve Banka Bakiyem gibi bulut tabanlı ürünlerimizi pazara sunduk ve gördüğümüz ilgiden memnunuz. Önümüzdeki günlerde bulut tabanlı yeni ürünlerimizi de pazara sunmayı sürdüreceğiz. Uyumsoft olarak, Entegra’nın aralarında bulunduğu iş ve çözüm ortaklarımız ile çeşitli konularda işbirliği yapmaktayız, özetle işletmelerin ihtiyaçları kapsamında çözümler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder