23 Ekim 2019 Çarşamba

Uyumsoft ve Sakarya Teknokent arasında işbirliği protokolü imzalandı....

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Uyumsoft, Sakarya Teknokent firmalarının dijitalleşmesini destekliyor

Türkiye’nin inovasyon lideri Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, ülke genelindeki teknopark firmalarının dijitalleşmesine katkı vermek için başlattığı “Dijitale Hoş geldin” kampanyasına hız kesmeden devam ediyor.
Proje kapsamında, Yıldız Teknopark’ın ardından, Ekim 2019 tarihinde Uyumsoft ve Sakarya Teknokent arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmza törenine Sakarya Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Şakir Görmüş ve Uyumsoft AŞ Ürün Yöneticisi Emine Korkmaz katıldı. Yapılan işbirliği ile Sakarya Teknokent’teki firmalar ve kuluçkalar, Uyumsoft’un bulut tabanlı ticari yazılımı olan ekoTicari çözümlerini ve e-Uyum (e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv vb) modüllerini ücretsiz olarak kullanabilecektir. Teknoparklardaki firmaların yoğun ilgi gösterdiği kampanyanın, ülke genelindeki diğer teknoparklara yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Uyumsoft ekoTicari, bulut tabanlı ticari bir yazılımdır

Günümüzde artık işler, buluttan, mobilden ve webten yönetilme başlamıştır. 23 yıldır kurumsal kaynak planlama sektöründe ciddi bir bilgi birikimi ve tecrübesi bulunan Uyumsoft AŞ, sahip olduğu tecrübesini ve bilgisini bulut tabanlı ticari bir yazılımı olan EkoTicari çözümlerine de aktardı. EkoTicari çözümleri, işletmelerin mali işlemlerini kolayca yapmalarını sağlarken, aynı zamanda diğer operasyonlara ait kaynakların eş zamanlı olarak yönetilmesine imkan sunmaktadır. Özellikle Kobi’lerin ticari yazılımı olarak pazarda yoğun talep gören EkoTicari, muhasebe yönetimi, finans yönetimi, satış/satın alma/sipariş yönetimi, ithalat yönetimi, ihracat yönetimi, envanter yönetimi, sabit kıymet yönetimi gibi operasyonel modüller ile e-Uyum (e-fatura e-defter e-arşiv vd.) ve bilgilendirme servislerini de içerisine alan güçlü bir ticari yazılımdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder