24 Aralık 2020 Perşembe

HyCanx Hepa+UVC ile kapalı mekandaki Covid-19’a son!



HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Dünyada ilk ve tek olan “HyCanx Hepa+UVC Kombo Kanal Tipi Hava Temizleme Sistemi” ile kapalı tüm mekanlarda oluşabilecek Covid-19 virüsünün bulaşma riski tarihe karışıyor. 

Kış aylarının gelmesiyle kapalı ortamlara geçilmesi Covid-19 bulaşma riskini artırdı ve ülkemizin yanı sıra birçok ülke sıkı karantina tedbirlerine geri dönmeye başladı. 

Dünyanın ar-ge ve inovasyon şirketleri arasında yer alan ileri teknoloji şirketi Canovate Group’un mühendisleri, dünyada ilk ve tek olan hepa filtre ve UV teknolojisi içeren “HyCanx Hepa+UVC Kombo Kanal Tipi Hava Temizleme Sistemi” ile devrim niteliğinde bir çalışmaya imza attı. 

Türk mühendislerinin geliştirdiği ve iklimlendirme/ havalandırma sistemleri ile entegre çalışan HyCanx Hepa+UVC Sistemi sayesinde, kamu binaları, okullar, üniversiteler, hastaneler, plazalar, Avm’ler, oteller, fabrikalar, spor salonları gibi kapalı tüm mekanlardaki Covid-19 dahil tüm virüsler ve bakteriler %99 oranında etkisiz hale getiriliyor. İklimlendirme/ havalandırma sistemleri kaynaklı olarak kapalı tüm mekanlarda oluşabilecek Covid-19 virüsünün bulaşma riski tarihe karışıyor. Artık, öğrencilerin okul/üniversite, çalışanların plaza/ofis, vatandaşların otel/AVM gibi kapalı mekanlara girmesinin önündeki virüs ve bakterilerin bulaşma riski tamamen sona eriyor.  

HyCanx Sistemi ile kapalı mekanlardaki “Covid-19 virüsü” yok ediliyor

HyCanx Hepa+UVC Sistemi hakkında bilgi veren Canovate Group Yönetim Kurulu Başkanı Can Gür, şunları söyledi: 

“Türk özel sektörünün, data centerdan fiber optiğe, elektro-optik sistemlerden savunma sanayisine, balistik sistemlerden ısıtma/soğutma sistemlerine kadar geniş yelpazede ileri teknoloji ürünleri üreten ve kapasitesinin %70’ni 80 ülkeye ihracat eden bir sanayi grubuyuz. Data center ve fiber optik sistemindeki teknolojimiz ve uçtan uca ürün portföyümüz ile dünyanın ilk 10 global markası arasında yer alıyoruz. Çekmeköy’deki 40 bin metrekare kapalı alana sahip olan fabrikamızdaki mühendislerimiz ve 950 çalışanımız ile son aylarda, Covid-19 virüsünü kapalı mekanlarda etkisiz hale getirmek için ar-ge çalışmaları gerçekleştirdik. Geldiğimiz noktada, iklimlendirme/ havalandırma sistemleri ile entegre çalışan dünyada ilk ve tek ürün olan HyCanx Hepa+UVC Kombo Kanal Tipi Hava Temizleme Sistemini geliştirdik. Hycanx Hepa+UVC Sistemi ile, kamu binaları, okullar, üniversiteler, hastaneler, plazalar, Avm’ler, oteller, fabrikalar, spor salonları gibi kapalı tüm mekanlardaki Covid-19 dahil tüm virüsler ve bakteriler %99 oranında etkisiz hale getiriliyor ve bulaşma riski sona eriyor. Türk mühendisleri olarak, HyCanx Sistemi ile global çapta bir başarıya imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. 

Standart dışı ve testleri yapılmayan “UV cihazlar”, insan sağlığına zarar veriyor

Ülkemizde, standartların dışında ve yeterli testleri yapılmayan UV cihazların kullanıldığını ve bu cihazların insan sağlığına ciddi zararlar verebileceğinin altını çizen Canovate Group Başkanı Can Gür, şunları belirtti: 

“Ülkemiz, standart dışı ve yeterli testleri yapılmayan uygunsuz denilebilecek UV hava temizleme cihazları ile dolu. Eğer, UV ışınları doğru uygulanmaz ve cihazlarda yeterli sızdırmazlık sağlanmazsa, insan sağlığına ciddi zararlar verebilir. Sertifikası olmayan cihazlar, ortamdaki herkes için göz, deri dahil birçok sağlık sorunlarına yol açabilir” diye konuştu.

HyCanx Sistemindeki UVC kaynaklar, virüslerin öldüğü dalga boyunda çalışıyor 

HyCanx Hava Temizleme Sisteminde, virüslerin öldürülmesinde en etkin yöntemlerden olan UV ışın teknolojisi ile birlikte, Ti02 kaplı fotokatalitik filtre ve havadaki zararlı partiküllerin tutulmasında en güçlü sistem olan H13 seviyesindeki hepa filtre kombinasyonu Hycanx Hepa+UVC Kanal Tipi Hava Temizleme Ünitelerinde mevcut teknolojiyi ayrıştıran özellikler olarak yer alıyor. HyCanx sistemindeki UVC kaynaklar, virüslerin maksimum derecede etkisiz hale getirildiği tespit edilen dalga boyunda çalışıyor ve en önemlisi HyCanx Hepa+UVC Sistemleri TÜV Sertifikasına sahip bir teknoloji.

HyCanx Hepa+UVC Hava Temizleme Sistemi hakkında genel bilgi: 

1-HyCanx Hepa+UVC Kombo Kanal Tipi Hava Temizleme Sistemi, yüksek teknolojiye sahip. Merkezi klima sistemlerine entegre edilen HyCanx Hepa+UVC Sistemi; özel olarak tasarlanmış 3 katmanlı filtreleme (G4, Fotokatalitik Filtre, HEPA Filtre) + UVC dezenfeksiyon sisteminden oluşuyor. İklimlendirme/havalandırma sistemleri bulunan tüm kapalı mekanlara kolaylıkla uygulanabiliyor. 

2-HyCanx Hepa+UVC Mobil Hava Temizleme Cihazları, merkezi iklimlendirme/havalandırma sistemi olmayan kapalı alanlarda kullanılabilen cihazlardır. HyCanx Hepa+UVC Mobil Hava Temizleme Cihazları 4 katmanlı filtreleri ile otel odaları, okullar, lokanta/cafeler, berberler/güzellik merkezleri, evler gibi kapalı mekanlara zemin tipi veya duvartipi olarak yerleştirilebiliyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder