26 Mayıs 2023 Cuma

MSC Splendida gemisi, İstanbul’dan hareketli Ege-Adriyatik turları için seferlerine başladı.


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



 MSC SPLENDIDA, İSTANBUL ÇIKIŞLI 2023 YAZ SEZONU TURLARINA BAŞLADI

MSC Cruises filosuna ait MSC Splendida gemisi, İstanbul’dan hareketli Ege-Adriyatik turları için seferlerine başladı. 

MSC Cruises, Türkiye turizm sektöründen yaklaşık 250 kişinin katılımıyla düzenlediği etkinlikle, Türkiye pazarı üzerindeki taahhüdünü kutladı.

MSC Cruises, Doğu Akdeniz’deki 2023 yaz sezonunu kutlamak için Türkiye turizm sektöründen yaklaşık 250 misafirin katılımıyla 23 Mayıs Salı günü Galataport İstanbul Limanı’nda, MSC Splendida gemisinde büyük bir etkinlik düzenledi. 

2023 Yaz sezonu boyunca ve Sonbaharda İstanbul hareketli seferlerini gerçekleştirecek olan MSC Splendida, 13Ekim’e kadar 8-9-10 gecelik programlarıyla Ege-Adriyatik turu kapsamında 19 kez İstanbul’u ziyaret edecek. MSC Splendida,İstanbul’dan hareketle tarihlere göre değişiklik göstermekle beraber Yunanistan’ın Korfu, Mikonos, Katakolon, Pire/Atina ve Santorini limanlarına; İtalya’nın ise Bari ve Trieste/Venedik limanlarına uğrayacak ve Kuşadası limanının ardından,İstanbul’a geri dönecek.

MSC Cruises Gelişmekte Olan Pazarlar Yönetici Direktörü Angelo Capurro, "Geçen yıl Türkiye’de MSC Lirica adlı gemimizi ilk kez konuşlandırdığımızda, 2023 yaz sezonu için Türk tatilcilerin yanı sıra uluslararası misafirlerden gelen talepteki büyümeyi karşılamak üzere kapasitemizi artıracağımızı söylemiştik. MSC Splendida da dahil olmak üzere bu yıl Türkiye’den hareketli üç gemi ile sezonu planlamamız bu hedefi yerine getiriyor. Başarılı bir sezon geçireceğimizden ve deniz yolculuğuna yeni başlayanların yanı sıra tekrar tekrar tatil yapan birçok kişiyi gemide ağırlayacağımızdan çok eminiz.

“Dokuz gecelik yolculuk, hem kendi limanından gemiye binebilen yerli turistler için hem de denizaşırı ülkelerden yolculuğa katılanlar için çok cazip. Büyüleyici ve kozmopolit bir ambiyansı, kaliteli restoranları, birinci sınıf eğlenceyi, dinlendirici barları ve dinlenme salonlarını, butik alışverişi, rahatlatıcı bir SPA'yı ve yeni yürümeye başlayan çocuklardan gençlere yönelik her yaş grubuna özel kulüpleri ile bu yolculuğu dört gözle bekleyebilirler. Özetle, gemilerimizde herkesin keyif alacağı birşey var."



MSC Splendida gemisi, “gemi içinde gemi” konsepti ile son derece lüks ve ayrıcalıklarla dolu özel bir kulüp faydalarını sunan ayrı bir bölüm olan MSC Yacht Club’ı da içinde barındırıyor. MSC Yacht Club’da konaklayan misafirler, gemiye biniş anlarından seyahatleri boyunca kendilerine özel tahsis edilen hizmetli servisine,  özel ve seçkin alanlardan ultra lüks suitlerde konaklamaya, kısacası her şey dahil ayrıcalıklı bir deneyime sahip oluyor. 

MSC Cruises, 2023 yılı yaz programı kapsamında da İstanbul ve Kuşadası limanlarını önemli birer iniş ve biniş limanı olarak rotalarına ekledi. Doğu Akdeniz, MSC Cruises'ın 2023 yaz sezonunda önemli bir rol oynayacak ve ana odak noktalarından biri olarak Türkiye, MSC Cruises’ın bölgede konuşlandırılmış üç gemisiyle ziyaret rekoru kıracak. 


MSC Splendida Hakkında

Misafirlerin seyahat boyunca keyif almasını ve konforunu temel alarak tasarlanan tüm MSC Cruises gemilerinde olduğu gibi MSC Splendida da kaliteli doğal malzemeler ve detaylarla zenginleştirilmiş ilham verici özel tasarım alanlar bulunuyor. Misafirlerin dünya mutfaklarını deneyimleyebilecekleri leziz ala carte restoran, açık büfe ve tematik restoranlardan barlar ve lounge alanlarına, havuz başı barlarından butiklere, tüm gün sınırsız eğlence sunan oyun odalarından kütüphane ve diskolara kadar misafirlerin seyahatlerini dopdolu yaşamaları için tüm imkanlar gemide yer alıyor. Biri çocuklar için özel 3 havuzu, 4 jakuzisi, SPA, solaryum, sauna gibi kişisel bakım olanakları sunan MSC Aurea SPA, spor severler için mini golf, yürüyüş parkuru, shuffle board ve çok çeşitli ekipmanlarıyla spor merkezi gibi gemide keyifli vakit geçirmek için misafirlerin kullanımına sunuluyor. Özellikle aileler için seyahatten alınan keyfi iki katına çıkaracak farklı yaş gruplarına göre ayrıştırılmış çocuk kulüplerinde çocuklar eğlenip öğrenirken, ebeveynlere tatilin tadını çıkarmak kalıyor.  Gemi turları, alışılmış tatillere kıyasla keyifli bir atmosferde dinlenme ve aynı zamanda eşsiz rotaları keşfetme imkanı ile bir tatilden fazlasını sunuyor. 


MSC Splendida’nın Teknik Özellikleri

Gemi adı: MSC Splendida

Brüt tonaj: 137.936 ton

Maksimum yolcu kapasitesi: 4.363 

Mürettebat: Yaklaşık 1.370

Kabin sayısı: 1.637 (Engellilerin erişimine uygun 43 kabin dahil)

Uzunluk/Genişlik/Yükseklik:333,30 m / 37,92  m / 66,80 m

Maksimumhız: 22,99 knot


MSC Cruises Hakkında

MSC Cruises, dünyanın en büyük üçüncü gemi seyahati markası olmasının yanı sıra Avrupa, Güney Amerika, Orta Doğu ve Güney Afrika'da diğer tüm oyunculardan daha fazla pazar payına sahip olması ve yolcu kapasitesi ile liderdir. Aynı zamanda Karayipler, Kuzey Amerika ve Uzak Doğu pazarlarındaki güçlü varlığı ile en hızlı büyüyen küresel gemi seyahati markasıdır.

Merkezi Cenevre, İsviçre'de bulunan MSC Cruises, 300 yılı aşkın denizcilik mirasına sahip İsviçre merkezli önde gelen özel nakliye ve lojistik holdingi MSC Group'un Gemi Yolculuğu Bölümünde yer alan iki markadan biridir. Çağdaş bir marka olan MSC Cruises, 21 gemilik modern bir filoya ve yeni gemilerden oluşan büyük bir geleceğe yönelik küresel yatırım portföyüne sahiptir. Filonun 2025 yılına kadar 23 yolcu gemisine çıkması bekleniyor. 2018 yılından bu yana kruvaziyer şirketleri arasında Türkiye’de ofisi bulunan tek şirket olarak çalışmalarını yürüten MSC Cruises, her yıl binlerce yolcuya eşsiz deneyimler sunmaya devam ediyor. 

MSC Cruises, Avrupa mirasından ilhamla konuklarına uluslararası yemeklerin, birinci sınıf eğlencenin, ödüllü aile programlarının ve gemideki en son kullanıcı dostu teknolojinin keyfini çıkarabilecekleri, zenginleştirilmiş, sürükleyici ve güvenli bir gemi yolculuğu deneyimi sunuyor. MSC Cruises'ın seyahat programları ve gemilerindeki deneyimleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen buraya tıklayın.

MSC Cruises, 2050 yılına kadar faaliyetlerinde net sıfır emisyon elde etmek için uzun vadeli bir hedeflerle çevre yönetimine kendini uzun süredir adamıştır. endüstri çapında kullanılabilirlik. Şirketin çevre taahhüdü hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen buraya tıklayın.

Son olarak, MSC Group'un koruma, insani ve kültürel taahhütlerini yönetme, odaklama ve ilerletme aracı olan MSC Vakfı hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen buraya bakın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder