12 Haziran 2024 Çarşamba

Bentour Reisen cazip ödüllü EM tahmin oyununu başlattı-Avrupa kupasını sende kazan


HABER-TALİN ŞİRİNPINAR



Bentour Reisen cazip ödüllü EM tahmin oyununu başlattı-Avrupa kupasını sende kazan

Almanca konuşulan pazarda Türkiye tatillerinde uzman olan Bentour Reisen, yıldönümü vesilesiyle heyecan verici bir EM tahmin yarışmasına davet ediyor. Katılımcılar, kaliteli tatiller ve seyahat kuponları kazanma şansına sahip oluyor. Katılım çok basit: İlgilenenler bentour.cupkick.de adresinden kayıt olup, yaklaşan Avrupa Şampiyonası için tahminlerini yapıyor.

Bu özel tahmin yarışmasının birincilik ödülü, Türkiye'deki lüks Voyage Hotel Belek veya Sorgun'da iki kişilik bir hafta konaklamadır. Bu ödüllü oteller, misafirlerine birinci sınıf hizmet, çeşitli etkinlikler, dinlenme hem de macera için ideal olan rüya gibi  bir ortam sunuyor. Bu ödül için seyahat dönemi 15 Eylül 2024'ten 15 Kasım 2024'e kadar olup, kazananlar Türkiye sahillerinde  güzel sonbahar günlerinin keyfini  çıkarabilirler.

İkinci ödülde Türkiye'deki ünlü Cornelia De Luxe Hotel'de iki kişilik bir hafta konaklamadır. Bu otel, lüks olanakları, mükemmel hizmeti ve nefes kesici konumu ile tanınmaktadır. Bu ödül için seyahat dönemi 1 Ekim 2024 ile 31 Ekim 2024 arasındadır.

Üçüncü ödül olarak Bentour Reisen, 500 CHF/EURO değerinde bir seyahat çeki sunuyor. Bu kupon, Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Yunanistan ve Mısır gibi destinasyonları da içeren Bentour Reisen'in geniş portföyündeki herhangi bir seyahat için kullanılabilir.

Dördüncü ve beşinci kazananlar da ödüllere sahip olacaklar: Her biri 250 CHF/EURO değerinde bir seyahat çeki kazanacak, altıncı ve onuncu arasında yer alan katılımcılar ise 100 CHF/EURO değerinde bir çek kazanacak.

Kayıt olun ve katılın: bentour.cupkick.de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder