11 Haziran 2024 Salı

Uyumsoft, dijital çağda finans ve muhasebe yönetimini masaya yatırdı


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Uyumsoft, dijital çağda finans ve muhasebe yönetimini masaya yatırdı

Türkiye’nin inovasyon lideri Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş. Müşteri İlişkileri Direktörlüğü’nün ev sahipliğinde, “DIVISIONARY, Dijital Çağda Finans ve Muhasebe Yönetimi” zirvesi, 6 Haziran 2024 Perşembe günü Sofitel İstanbul Taksim’de düzenlendi.

Düzenlenen DIVISIONARY Zirvesine, Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.Kurumsal Hizmetler Genel Müdürü Özkan Metin, Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.Müşteri İlişkileri Direktörü Abdullah Murat, Uyumsoft Kurumsal İş Sistemleri A.Ş. Bulut Hizmetleri Genel Müdürü Arif Erhun Öçal, Uyumsoft yöneticileri ve müşterilerinin finans / muhasebe departmanı yöneticileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Uyumsoft yöneticileri, düzenlenen organizasyon sırasında Enflasyon düzeltmesi 2024, e-Denetmen uygulaması, uçtan uca dijital dönüşüm süreci ve Uyumsoft’un yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler vereceğini açıkladılar.

Zirvede; YMM, Vergi Denetim Kurul Başkan Yardımcısı Ferit Taş, “Vergi İncelemesi, İzaha Davet ve Bilgi İsteme Süreç Yönetimi” ve “Enflasyon Düzeltmesi 2024 Etkileri” konularında bilgiler aktardı. Uyumsoft Satış Yöneticisi Ozan Göç, “e-Denetmen Uygulaması” hakkında bilgiler verdi. Uyumsoft ERP Ürün Tasarım Yöneticisi Sevtap Turancı ve Uyumsoft Destek ve Raporlama Yöneticisi Fazlı Akça, “LioXERP’de Enflasyon Muhasebesi” konularını anlattı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder