9 Haziran 2016 Perşembe

Radisson Blu Hotel Kayseri, Trekking Organizasyonu düzenledi..


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Radisson Blu Hotel Kayseri,
City Club Trekking Organizasyonu düzenledi

Radisson Blu Hotel Kayseri, kentin saklı güzelliklerinden cennetten bir köşe olan Uzungöl’e, City Club Trekking Organizasyonu düzenledi.
Radisson Blu Hotel Kayseri bünyesinde işletilen City Club Sağlık merkezinin üyeleri için oluşturduğu ve Rezidor’un Sorumlu İşletme Programı (Responsible Business) içinde önceden yapılması planlanan aktivite geçtiğimiz gün gerçekleşti. Organizasyona; Radisson Blu Hotel Kayseri City Club Müdürü Mehmet Selim Olabi, Hacılar kış sporları dağcılık havacılık kulübü (HADAK) sporcusu Yusuf Hakan Özdemir ve City Club’ın üyeleri olmak üzere 15 kişi katıldı.
Program, ilk rota olan Hacılar Kızılören’e 30 dakika süren keyifli bir otobüs  yolculuğuyla başladı. Yürüyüşümüz, Beğendik Bağları üzerinden Sesli Bölgesinde bulunan  Meşeliklerin arasından, Uzungöl’e kadar uzanan yürüyüşümüz devam etti. 7 kilometre uzunluğundaki parkurun son durağı Köşe Buzluk oldu.

Hem doğaya hem de gezegenimize duyarlı olalım



Kendileri için özel hazırlanan “Think Planet” logolu yelekleri giyerek farkındalık için adım attıklarını kaydeden Radisson Blu Hotel Kayseri City Club Müdürü Selim Olabi, şunları söyledi:
“Trekking parkurunu tamamlayan üyelerimiz ve hocalarımız; Sorumlu İşletme Programımızın bir dalı olan “ Think Planet” (Gezegenimizi Koruyalım) ile hem doğaya, hem de gezegenimize duyarlılıklarını sergilemiş oldular” dedi.

Doğal güzellikleri yaşamak ve hissetmek için yürüyün

Doğal güzellikleri yaşamak ve hissetmek için yürüyüş yapmanın önemini anlatan Doğa Yürüyüşü rehberi Emir Yüksel, şunları kaydetti:
“İnsanlığın bir zaafıdır, güzelliği uzaklarda aramak çoğu zaman. Gezmek, keşfetmek denildiğinde her zaman bir dağ aranır, şehir içinde ya da dışında; yüksek, en yüksek olanından hem de. Planlar hep uzak olana erişmek için yapılır ya da yüksek olana.  Aslında kimi zaman, güzellik yanı başındadır insanın. 30 dakikalık bir araç seyahatinde ya da sadece yürüyüş mesafesinde üstelik tırmanmak gerekmez, yürümek-seyreylemek yeterlidir yaşamak ve hissetmek için.” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder