28 Haziran 2016 Salı

Reis’le, Hadi sofraya!

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Reis’le, Hadi sofraya!


Reis olsun, Afiyet olsun

Kuru gıda sektörünün lideri Reis Gıda, Ramazan ayının maneviyatının ve bol bereketinin hayatınız boyunca sofralarınızdan ayrılmamasını dilerken, ülkemizin ve Müslüman aleminin sağlık ve huzur içinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmasını temenni ediyor.
Türkiye’nin her mutfağında “Reis” adı geçmektedir. Nielsen Türkiye’nin Kasım 2015- Nisan 2016 araştırma verilerine göre, Reis pirinç ve bakliyat kategorisinde en güvenilen lezzet, en çok tavsiye ve tercih edilen marka oldu. 2000 yılından itibaren Nielsen Türkiye’ye yaptırılan araştırma sonuçlarına göre, Reis pirinç ve bakliyatta daima liderliğini koruyarak, pazardaki en güçlü ve en değerli marka imajını sürdürmeye devam ediyor. Nitekim marka sağlığı göstergeleri arasında, tüketiciler için en önemli faktör, Reis markasının ‘güvenilir’ olmasıdır. Güvenilir marka olması imajını; kaliteli olması, lezzetli (tadı güzel) ve sağlıklı olması, tavsiye edilen marka olması, obeziteye karşı savaşan marka olması, %100 yerli tohumdan üretilmesi, yenilikçi olması, sosyal sorumluluk kampanyaları yürüten marka olması, farklı ürünler sunması ve ürünlerinin çabuk pişmesi gibi diğer  ifadeler takip etti.



Reis’le, her masa mutlulukla kuruluyor

Türkiye’nin önerisiyle, Birleşmiş Milletler (BM) 2016 yılını Uluslararası Bakliyat Yılı olarak ilan edildi. Reis, bakliyat ile sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam vurgusunu katıldığı tüm toplantılarda dile getirdi. Reis yeni reklam filminde hem bakliyatın sağlıklı beslenmedeki rolüne, hem ailece sofrada buluşulmasının önemine dikkat çekti. Reis’in reklam filminde, “-Ne zaman tamamlanır hayat… Evde mis gibi yemek kokusu varsa; Akşama ne yemek var deniyorsa; Hadi sofraya sesi yükseliyorsa; Her masa mutlulukla kuruluyorsa; Ellerine sağlık diyen varsa; Bir de tüm sevdiklerimiz sofrada buluşuyorsa; Hayat işte o zaman tamam… Reis olsun Afiyet olsun…” denildi.
Reis, tüm sevdiklerinizle sofrada buluştuğunuz nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlar diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder