15 Ocak 2019 Salı

JOLLY İLE ORTAÇAĞ’A YOLCULUK YAPMAYA HAZIR OLUN....

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



JOLLY İLE ORTAÇAĞ’A YOLCULUK YAPMAYA HAZIR OLUN

Tarihin en derin ve olağanüstü doğasıyla bezeli olan Salzburg, Passau Prag, Viyana ve Budapeşte’de Ortaçağ’a yolculuk yapmayı planlıyorsanız, Jolly Tur’un 23 Mart 2019 itibariyle birden fazla tarihle düzenleyeceği Büyük Orta Avrupa Turları tam da size göre. 7 gece sürecek olan bu seyahatin başlangıç fiyatı ise 299 euro olarak belirlendi. Çok avantajlı fiyatı ve üstelik 4 gündüz turunun da dahil olduğu bu turda Hallstat, Göller Bölgesi, Salzburg ve Passau Turları da Jolly’den size hediye.
Tatil severlerin bu turda ilk rotası Salzburg olacak. Avrupa’nın en güzel yerlerinden biri olan Göller Bölgesi’nin kendine has mimarisi ve eşsiz doğasını birleştiren kasabalarını görme fırsatı bulacaklar. Bununla birlikte Avusturya’nın en güzel köylerinden biri olan Hallstatt, Salzach Nehri’nin ikiye böldüğü, klasik müziğin büyük ismi Mozart’ın Şehri, Arnavut kaldırımlı sokakları, Mozart’ın Evi, Mirabell Sarayı’nın barok bahçesi de görülecek yerler arasında.

Prag… Panoramik şehir turunda Küçük Mahalle, Charles IV. Köprüsü, Eski şehir Meydanı ve Astronomik Saat Kulesi’ni mutlaka ziyaret edin. Prag’ı ortadan ikiye bölen ve şehre hayat veren kanallarıyla meşhur Vltava Nehri üzerinde masal şehir Prag’ın gündüz ve gece görüntülerini, Panama ve Süveyş Kanallarına benzeyen kanal geçişleri ile birlikte unutulmaz bir gece yaşayacaksınız. 17’nci ve 18’nci yüzyılda Avrupa sosyetesinin ve devlet adamlarının uğrak şehri olan Karlovy Vary’nin eşsiz tabiatı içinde, yan yana inşa edilmiş onlarca muhteşem sarayı, Atatürk’ün 1918 yılında kaldığı oteli, Dvorak’ın Mozart’ın, Goethe’nin Beethoven’ın, Rus Çarı Büyük Petro’nun ve Petro’nun ve Puşkin’in evlerini gördükten sonra 12 farklı suyun çıktığı termal galerilerde ziyaret edilecek yerler arasında.

Viyana… Opera, Üniversite, Parlamento Binası, Tiyatro, Prater, Holfburg ve Müzeler bölgesi görülecek yerler arasında. Viyana’nın eğlence merkezi olan Grinzig Tepelerine gidilerek bölgenin en sevilen restoranlarından birinde kemanlar, akordeonlar ve Viyana şarkıları eşliğinde unutulmaz anlar yaşayacaksınız.

Budapeşte… Kentin yüzlerce yıllık öyküsünü dinlemek ve kalenin tepesinden ışıklarla bezenmiş muhteşem manzarayı izlemek için Budapeşte Kalesi’ne çıkın. Gözlerinizi kırpmadan izlemek isteyeceğiniz güzellikler bunlarla sınırlı değil kuşkusuz. Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli Köprü, Tarihi Opera Binası, Kahramanlar Meydanı; sizi yaşayan tarihin güzellikleriyle buluşturacak. Ve yönünüzü Peşte’ye çevirin. Budapeşte’de Buda ve Peşte yakalarını en güzel açılardan fotoğraflama fırsatının ardından Peşte’de güzel barlardan birine oturun ve geleneksel Macaristan içeceklerini yudumlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder