15 Ocak 2019 Salı

Sömestr Tatilinde Radisson Blu Çeşme’de Çocuklara Özel Cupcake Atölyesi...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Sömestr Tatilinde Radisson Blu Çeşme’de Çocuklara Özel Cupcake Atölyesi


Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme yarıyıl tatilinde avantajlı fiyatlarının yanı sıra kurabiye ve cupcake atölyesi, sihirbaz gösterisi, animasyon programı gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle minik misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme yoğun geçen eğitim döneminin ardından çocuklarıyla birlikte dinlendirici ve eğlenceli bir sömestr tatili geçirmek isteyen misafirlerini 19 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında çocuklara özel aktiviteler ve sömestr dönemine özel fiyatlarla karşılıyor.

Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme’nin deneyimli mutfak ekibi bu sene sömestr tatili boyunca her gün minik misafirleri için ücretsiz Cupcake Atölyesi düzenleyecek. Geri kalan zamanlarda ise çocukları animasyon ekibi ile dolu dolu bir aktivite programı bekliyor.

Açık büfe kahvaltı, akşam yemeği, Dulcis Termal Spa & Hamam’a ücretsiz girişin yanı sıra 12 yaşın altındaki bir çocuk için ailesinin odasında ücretsiz konaklama fırsatından oluşan ve 349 TL’den başlayan sömestr paketiyle Radisson Blu Resort & Spa, Çeşmetatilde misafirlerini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder