SHANGRI-LA BOSPHORUS, ISTANBUL’DAN PASKALYA’YA ÖZEL ETKİNLİKLER
Shangri-La’nın ünlü Asya misafirperverliğini Türkiye’nin zengin yerel kültürüyle harmanlayan Shangri-La Bosphorus, Istanbul; ilkbaharın habercisi Paskalya Bayramı’nı kutlamak ya da bu özel atmosferi deneyimlemek isteyen misafirlerine özel etkinlikler sunuyor. Tavşan temalı sürprizlerle renklenen Akşamüstü Çay Saati, Paskalya özel Shang Brunch ve Easter Getaway konaklama paketi, bu döneme özel ayrıcalıklar arasında yer alıyor.
İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta yer alan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Paskalya’yı neşe, keşif ve zamansız bir misafirperverlik ile kutlamaya davet ediyor.
Tavşan Temalı Sürprizlerle Renklenen Paskalya Akşamüstü Çayı
10 Nisan’dan itibaren Lobby Lounge’da sunulan özel Akşamüstü Çayı, Paskalya’nın neşesini lezzetle buluşturuyor. Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un usta Pastane Şefi Nazım Akman’ın özenle hazırladığı menü; tavşan figürleriyle süslenen sürpriz çikolatalardan, mantar görünümlü frambuaz kremalı çıtır profiterole; füme somonlu sandviçten, baharatlı karidesli briyoş ekmeğine, sıcak mini burgerlerden limonlu mereng turtaya uzanan seçkisiyle hem göze hem damağa hitap ediyor.
Her gün 14:30 – 17:30 saatleri arasında Lobby Lounge’da sunulan bu eşsiz çay saati deneyimine, hafta sonları canlı piyano dinletisi eşlik ediyor.
8 Ünlü Şefle Paskalya Özel Shang Brunch
Ayda yalnızca bir kez IST TOO'da düzenlenen Shang Brunch etkinliğinin yenisi, Paskalya temasıyla 20 Nisan Pazar günü gerçekleşiyor. Sekiz ünlü şefin imza lezzetlerini canlı istasyonlarda sunduğu, çocukların ise yumurta boyama ve eğlenceli oyunlarla keyifli anlar yaşadığı bu özel etkinlik, gastronomi dünyasında yine iz bırakacak.
Azerbaycan mutfağının önde gelen ismi Zaferan Restoran’dan Ramin Nuriyev, Levanten mutfağının köklü mirasını modern dokunuşlarla yeniden yorumlayan KAICY’den Aziz Doğrucu, profesyonel mutfaklarda 20’nci yılını tamamlayan Buselik’in Şefi Ceyda Baza, İtalyan mutfağını temsilen PaperMoon’un Şefi Giuseppe Pressani, dünya standartlarında eğitim programlarıyla öne çıkan Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi USLA Şefi Cemre Siyahi Temim, Napoli Antica’dan 3 Black-Tie Awards sahibi ünlü İtalyan Peynir Ustası Cosimo Rotolo, Shangri-La Bosphorus İstanbul Executive Şefi Giovanni Terracciano ve Çin ile Kanton mutfağını temsilen Shang Palace Chef de Cuisine’i Cheng Lu, misafirlere unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşatacak.
Paskalya’ya Özel Konaklama Paketi
18 – 22 Nisan tarihleri arasında geçerli olan Easter Getaway konaklama paketi, Paskalya’nın coşkusunu Boğaz manzarası eşliğinde yaşamak isteyen misafirlere unutulmaz bir kaçamak sunuyor.
En az iki gece konaklamalı bu özel teklif kapsamında:
● IST TOO’da kahvaltı
● 20 Nisan Pazar günü IST TOO’da iki kişilik Shang Brunch deneyimi
● 20 Nisan’daki çıkışlarda geç check-out imkânı yer alıyor.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için +90 549 656 70 71 nolu numaradan veya ist_too.slib@shangri-la.com mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.