4 Şubat 2015 Çarşamba

400’den fazla butik ve küçük otel, www.kucukoteller.com.tr ’de buluştu


HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




Butik, otantik, tarihi küçük oteller, son yıllarda kendine özel hizmet bekleyen seyahat severlerin talepleriyle ve bu işe gönlünü koymuş ev sahiplerinin yatırımlarıyla hız kazanan bir konaklama alternatifi oldu.

www.kucukoteller.com.tr, “ev sahibi”nin dokunuşlarıyla hayat bulan, kişiye özel hizmet anlayışlarıyla birbirlerinden farklılaşarak tatil anlayışına standartların ötesinde değer katmaya çalışan 400’ün üzerinde butik ve küçük otelleri tek bir adreste topladı.


Yalın veya gösterişli, tarihi ya da modern mimari tasarımlarıyla ister müthiş bir deniz manzarasına karşı, ister denize sıfır, doğanın içinde veya şehrin merkezinde ve bunun gibi sayısız belirleyici özellikleriyle konuklarına “unutulmaz”ı yaşatmak için KucukOteller.com.tr editörleri, tek tek bütün butik ve küçük otelleri geziyor ve seçiyor. Böylelikle, çok yıldızlı otellerin enerjisinden hoşlanmayan, kendisine özel bir hizmet anlayışı arayıp, konakladığı otelin bulunduğu yöreden izler taşımasını isteyen ziyaretçilerine en iyi hizmet verecek otelleri, KucukOteller.com.tr’e adresinde buluşturmuş oluyor.

Türkiye’de yılda yaklaşık 2.5 milyon ziyaretçisi olan KüçükOteller.com.tr’ nin yanı sıra, yurtdışına hizmet veren smallhotels.com.tr’de bulunuyor.  Ülke tanıtımına destek vermek amacıyla hazırlanan facebook ve diğer sosyal medya ağlarından yerli ve yabancı 800 binin üzerinde takipçiye ulaşılıyor.

2004’ten beri butik veya küçük otel editörlüğü denildiğinde ilk akla gelen isimlerden birisi olan İzim Bozada, Türkiye’nin her noktasından butik ve küçük oteli yıllardır yayınlamış olduğu KucukOteller.com.tr sitesinde ve Butik&Küçük Oteller Kitabı’nda “kişiye özel” tatil arayanların hizmetine sunuyor.


KucukOteller.com.tr ile neler yapabilirsiniz?

•   Bölgelere göre, otel arayabilirsiniz.
•   Otellerin fotoğraflarını görebilir, iletişim bilgilerine ulaşabilir, yol tarifi hakkında bilgi alabilir,
fiyat bilgilerine ulaşabilir, yorum ekleyip, yapılan yorumları okuyabilirsiniz.
•   Rezervasyon bilgisi için rezervasyon formunu doldurup gönderebilir, bilgi alabilirsiniz.
•   Oteller hakkında güncel aktivite ve promosyon bilgilerine ulaşabilirsiniz.
•   Otellerin bulunduğu sayfalardan belde tarihi ve açıklamaları bilgilerini okuyabilirsiniz.
•   Sitede, kitabımız dışında daha başka şirin ve kaliteli otel seçeneklerini de bulabilirsiniz.
•   Anlaşmalı otellerde, çeşitli oranlarda indirimlerden ve sürprizlerden faydalanabilirsiniz.


Detaylı bilgi için:
info@kucukoteller.com.tr
www.kucukoteller.com.tr
www.smallhotels.com.tr
www.facebook.com/SummerInTurkey
www.facebook.com/Heaven.In.Anatolia
www.facebook.com/ExploreTurkey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder