17 Şubat 2015 Salı

Sura Hotels & Tourism Group İRO Üyelerini ağırladı...

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




 Sura Hagia Sophia Hotel &Spa’da karşılama kokteyli ile başlayan organizasyon, Sura Design Hotel’in restoranında verilen yemekle devam etti. Canlı müziğin başlamasıyla, sokak partisine dönüşen yemekte, rehberler gönüllerince eğlenip dans etti.

 Etkinlik bununla da sınırlı kalmayıp, akşamın ilerleyen saatlerinde barbeküde sucuk ekmek ve sıcak şarap ikramı yapıldı. İRO mensupları, Sura Hotels & Tourism Group çalışanlarından gördükleri ilgi, sıcak ve samimi karşılama, ayrıca sunulan yöresel yemeklerin lezzeti ve organizasyonun başarısından büyük memnuniyet duydu.


Gecenin açılış konuşmasını yapan Turizm Grup Başkanı  Nermin Yurtoğlu, konuşmasında tarihi yarımadanın Türkiye ve İstanbul turizmi için nadir bulunan bir değer olduğunu ve özenle işlenmesi gerektiğini söyleyerek, bu coğrafyanın önemine değindi


Yurtoğlu ayrıca 60 odalı özel tasarım Sura Design Hotel ve 231 odası ve yüzme havuzu ile bölgedeki tek beş yıldızlı otel olan Sura Hagia Sophia Hotel & Spa hakkında bilgi verdi.
Sura Hotels & Tourism Group’un bölgeye yaptığı değerli yatırım ve katkılardan bahseden Yurtoğlu, 2017 yılında açılacak ve beş yıldız kategorisinde hizmet verecek olan 250 oda kapasiteli Sura Museum Hotel ve 80 oda kapasiteli Sura Grand Bazaar Hotel’den de bahsetti


Türkiye'yi derinden sarsan 20 yaşındaki Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın maruz kaldığı vahşeti Turizm Grup Başkanı Nermin Yurtoğlu ve Gönül Yıldırım kadına yönelik şiddeti kınadı.Kadını zayıf görerek kadını korunmasız görerek kadını aciz görerek ona şiddet uygulayan her kim olursa olsun cezasını bulmalıdır dedi
Turizm Grup Başkanı  Nermin Yurtoğlu konuşmasının ardından sözü Kaygısız Grup Onursal Başkanı İbrahim Kaygısız’a bıraktı. 
 Kaygısız, değerli taşlar ve otelcilik macerasını dünden bugüne hikayeleştirerek misafirlere aktardı. Büyük alkış alan konuşmanın ardından sözü yine müzik aldı.

Gecenin sürprizi ise konuklara Sura Hotels’de ücretsiz konaklama, spa&hamam ve masaj paketleri, Sura Restaurant’ta yemeklerin verildiği çekiliş oldu.


Çok sayıda rehbere hediyeler dağıtan Sura Hotels & Tourism Group, önemli bir gecenin daha altından büyük başarıyla kalktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder