13 Şubat 2015 Cuma

Ramada Encore İstanbul Airport Hotel kapılarını açtı...

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR





Açılışa magazin dünyasının yıldızları işadamları turizmciler ile medya  temsilcileri hazır bulundu. Ramada Encore İstanbul Airport ‘ta ’The North Shield’’ ve  ‘’FUMO’’ Restoran & Cafe’de konuklarını ağırladılar. Fatih Atıl ve  Genel Müdür Tijen Günyol Dilber konukları kapıda hoş geldiniz diyerek türk misafirperverliği ile karşıladılar.
 Otel açılışı değil sanki bir gala havasında konuklarını ağırlayan Ramada Encore İstanbul yetkilileri konuklar tarafından tam not aldılar. Son günlerde açılan Oteller içinde en iyi organizasyonun yapılmış olması bizleri de mutlu etti.

LEZZET USTASI BİR DAHİ
Ramada Encore İstanbul Airport Executive Chef GIUSEPPE USAI, profesyonel ve deneyimli kadrosu ile kaliteli hizmet  benzersiz lezzetleri ile tüm davetlilere ikramda bulundu. Türk,Meksika ve Dünya Mutfağı’nın en seçkin lezzetlerinin ve çeşitli içeceklerinin farklı bir konseptte sunulduğu ‘’The North Shield’’ ve İtalyan Mutfağı’nın en popüler ve karakteristik lezzetlerine ev sahipliği yapan ‘’FUMO’’ Restoran & Cafe ile tüm duyulara hitap eden üç durağa sahip bir mekan.
 90 konuk odası lüks yatak takımı, yatar koltuk ve minibarla benzersiz bir konfor sunuyor. Ramada Encore Airport Hotel modern, zarif ve zevkle tasarlanmış 90 odası ile konforlu bir konaklama sağlıyor. Toplam oda sayısı: 90 olmakla beraber  Tek kişilik oda sayısı 40 dır. İki kişilik oda sayısı 50 dir. 2 ayrı




yataklı olanı 13  iki kişilik tek yataklı olanı ise 77 dir.  Sigara içilmeyen oda sayısı ise  36 dır.  Şık bir şehir oteli olan Ramada Encore Airport Hotel modern yapısıyla Atatürk Uluslararası Havalimanı'nın yanında ve İstanbul'un başlıca fuar merkezleri, kentsel cazibe merkezleri ve güzel manzaralı alanlarının yakınında bulunmaktadır.
 YEMEK SEÇENEKLERİ

Ramada Encore Airport Hotel’de farklı birçok mutfaktan tarz sahibi lezzetli yemek seçenekleri mevcuttur.  Fumo'da İtalyan yemeklerinin, İtalyan cafe de muhteşem tatlıların ve North Shield'da Türk ve Meksika mutfaklarının mükemmel füzyonunun tadına varın.
 İŞ VE ETKİNLİK OLANAKLARI


Ramada Encore Airport Hotel’de 220 katılımcılı bir konferans veya 470 konuklu bir banket, sosyal etkinlik ya da düğüne ev sahipliği yapma kapasitesine sahip 220 metrekarelik modern bir etkinlik alanı bulunmaktadır. Toplantı Ekibi etkinliğinizin hem başarılı hem de unutulmaz olmasını sağlamak üzere en ince ayrıntıya kadar size yardımcı olmak için hizmetinizdedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder